Cadeautjes krijgen tijdens de Kerst is altijd erg leuk. Of soms toch niet? Heb jij ook wel eens gehad dat je een cadeautje uitpakte en er iets vreselijks in zat? Niet alle kerstcadeaus zijn even leuk en sommige zijn zelfs schaamtelijk. Wij zetten ze hier voor jouw op een rij!

1.Ondergoed van je broer

Een leuk lingeriesetje is nooit verkeerd om te krijgen, maar dan uiteraard wél van je partner. Geef nooit een slip of bh aan een persoon die niet je geliefde is! Tijdens het openmaken van dit cadeau wordt je hoofd al lichtelijk rood gekleurd en ben je eigenlijk alleen maar aan het zoeken naar dát gat waar je op dat moment graag zou willen invallen. Stel je voor dat je schoonfamilie erbij zit. Awkward….

2.Een zelf gebreide poezentrui met belletjes

Je kent ze wel de zelf gemaakte truien. Een gebreide trui is zo gek nog niet aangezien deze momenteel erg hip en happening zijn, maar houd het dan wel modieus. Een trui met gebreide poezen en aangestikte belletjes is echt not done. Het kriebelt, maakt te veel geluid en zijn vaak zo groot dat je erin verzuipt. Deze verdwijnen vervolgens in een grote doos op zolder. Wil je graag een trui voor iemand breien? Doe het dan zoals afbeelding één en niet als plaatje twee! Sorry, dit schijnt helemaal hip te zijn hihi. Ga dus vooral voor die kersttrui 🙂

3. Campingservies

Een mooi servies is altijd leuk om te krijgen, maar wat je absoluut niet onder je Kerstboom wilt hebben is campingservies. Je weet wel van die tiendelige serviessets gevuld met half-plastic borden en bekers. Dit cadeau bezorgt absoluut geen lach op iemand zijn gezicht en bezorgt eigenlijk alleen maar een héél ongemakkelijk moment. Doe dit niet! Wil je een mooi servies kopen? Kijk dan bijvoorbeeld tussen het servies van Bol.com!

4. Een Cadeaubon met oudere datum

Heb je toevallig een cadeaubon gehad voor je verjaardag die je toch niet gebruikt en wil je deze weer door geven aan iemand anders? Kijk dan eerst naar de datum! Het is enorm lullig als je een cadeaubon/card geeft met daarop een datum uit bijvoorbeeld mei, terwijl je het voor Kerst geeft. Op dit moment weet de persoon écht wel dat jij eerst die cadeaubon hebt gekregen. Eerst kijken of er een datum op de kaart of verpakking staat, zo niet? Dan is er niks aan de hand.

5. Een erotisch cadeau van je schoonfamilie

Last but definitely not least, een erotisch cadeau krijgen van je schoonfamilie behoort toch écht wel in deze top vijf thuis. Er is niets schaamtelijker dan een erotisch getint presentje krijgen van bijvoorbeeld je schoonzus of broer. Vreselijk. Doe dit niet! Het lijkt misschien een leuk grapje, maar of de ander dat ook vindt…. Dat is nog maar de vraag!

 

Leave your vote