Ik ben al een tijd op zoek naar iets origineels aan de muur, maar ik vind het maar niet. Toen ik een kadobon van Printcandy.nl in mijn goodiebag van de bloggersdag van eenkadovoor.nl vond, werd ik nieuwsgierig. Ik had nog nooit van Printcandy.nl gehoord dus toen ik de website bezocht, werd ik direct enthousiast. Wat een leuke prints voor aan de muur. Ik hoef niet meer verder te zoeken alleen nog maar uit te zoeken.

Zelf samenstellen

De wallprints zijn onderverdeeld in drie categorieën; family prints, text prints en art prints. Alle prints kan je zelf aanpassen met je eigen tekst en kleur. De family prints zijn verkrijgbaar in twee formaten. Bij de text prints en art prints kan je kiezen uit drie formaten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het moeilijk kiezen is. Uiteindelijk na veel wikken en wegen ben ik eruit. Ik ga voor Home Sweet Home en Famous Love.

wallprint-tessa2

Bestellen

Als ik het formaat, de kleuren en tekst heb gekozen, bestel ik mijn prints. Het fijne is dat de prijzen die je ziet bij de prints al inclusief verzendkosten zijn, dus er komen geen kosten meer bij. Of je moet in het buitenland wonen, want dan zijn de verzendkosten € 5,- (ook niet duur trouwens). Printcandy.nl streeft er naar de prints binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Ontvangen

De wallprints worden inderdaad na twee werkdagen bezorgd. De envelop past door de brievenbus en ziet er opvallend uit met de roze band. In de stevige envelop zit weer een bruine zak dus de wallprints worden met zorg verstuurd. De wallprints zijn helemaal geworden zoals ik had gehoopt. De kleuren zijn goed, ze zijn geprint op stevig papier en zien er kwalitatief goed uit. Nu nog ophangen en mijn wand ziet er weer gezellig uit.

Wil je ook zo’n leuke wallprint maken ga dan snel naar Printcandy.nl en laat je fantasie de vrije loop gaan, want er is heel veel mogelijk.

Als de prints beschadigd aankomen, dan kun je dit gemakkelijk terugkoppelen naar Printcandy. Zij drukt een nieuw exemplaar af en deze wordt verzonden!

wallprint-tessa3

Leave your vote