Voorzichtig doen met cadeaus is vanaf vandaag verleden tijd. Wij hebben namelijk het perfecte cadeau gevonden dat je he-le-maal mag verwaarlozen én dat je gegarandeerd veel pret gaat bezorgen. Met opdrachten als ‘Poke holes in this page’ maak je van dit speciale boek jouw eigen creatie en een geweldige herinnering.

Wreck this journal

Het boek ‘Wreck this Journal’ van Keri Smith is speciaal ontworpen voor iedereen die altijd al eens buiten de lijntjes wil kleuren. Speciaal voor ons dus! Hoe veel wij bij Eenkadovoor.nl ook houden van cadeaus, de taak om alles heel te houden is ons niet op het lijf geschreven. Met dit boekje kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten en mogen we eens wat minder voorzichtig omgaan met cadeaus. In dit boek vind je namelijk allerlei super gekke, leuke en originele opdrachten die je met het boek mag uitvoeren.

wreck1

Volg ons

Omdat wij, Nina en Yvonne, dit boekje een super leuk en creatief initiatief vinden, gaan wij ermee aan de slag. Vanaf vandaag zullen wij jullie regelmatig op de hoogte houden van onze vorderingen en natuurlijk zullen we af en toe een foto of video plaatsen met de gekke opdrachten die we uitvoeren. Op deze manier kunnen jullie onze hilarische stunts en opdrachten op de voet volgen!

De 1e stap

Vandaag zijn wij voor het eerst begonnen met het verpesten van dit mooie boek. In het volgende filmpje zie je de allereerste stunt! Veel kijkplezier en wij vinden het super leuk als jullie ons blijven volgen!

 Bekijk hier het filmpje!

Leave your vote