Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd voor de leukste surprises en cadeautjes. Wil je jouw vrienden of familie verrassen met een leuk, grappig of mooi cadeau? Kijk dan eens op hier waar je vele leuke, goedkope cadeautjes kunt vinden. Hieronder staan een aantal cadeautips voor de feestdagen.

Microwave Chips Maker

Voor de chipsliefhebbers is er de Microwave Chips Maker, waarbij uw eigen chips kunnen worden gemaakt in 5 minuten! Deze chips zijn ook nog eens gezond, doordat er geen olie te pas komt bij het maken. Maak uw eigen creaties door allerlei soorten fruit te gebruiken en uw chips te besprenkelen met kruiden naar uw keuze. Een receptenboek krijgt u erbij, zodat u nooit zonder inspiratie zal zitten.

Scratch Map

Voor de reizigers onder ons is de Scratch Map een leuk cadeau. Bij deze wereldkaart kunt u laten zien waar u overal bent geweest, of nog naar toe wilt, door deze landen weg te krassen. Onder deze landen verschijnen dan vrolijke kleurtjes. Dit cadeau is ook verkrijgbaar in een Europa versie. Zo zal nooit meer iemand zich afvragen waar dat land toch ligt waar u de tijd van uw leven heeft gehad.

Heart Umbrella

De winter in ons kikkerlandje is nogal koud en nat. Als we weer de paraplu moeten pakken gaat dit nog wel eens gepaard met wat gemompel en gegrom. Dit zal niet meer gebeuren met de Heart Umbrella. Deze hartvormige paraplu zal u weer opfleuren en dan is dat ene buitje toch opeens niet zo erg meer. Het is ook extra leuk om hier samen met uw geliefde onder te lopen.

Capsule pot met kruiden

Er zijn ook nog extra goedkope cadeautjes zoals de Capsule pot met kruiden! Met deze capsule is het mogelijk uw eigen kruiden te kweken en zo verse kruiden te kunnen gebruiken in uw keuken. Groene vingers zijn nog niet eens nodig, want alle benodigdheden zijn inbegrepen. Een ander groen, goedkoop cadeautje is de Grass Head. Dit is een leuk cadeau voor studenten of kinderen, om zo iets groens in huis te hebben. Leg dit hoofdje in water en er zal gras uit het hoofd groeien. Zo kun je ook nog uw kapperskunsten toepassen.

Wil je meer van dit soort gadgets zien? Kijk dan op Megagadgets.nl!

Leave your vote