Klaagt jouw vrouw of vriendin ook altijd dat je niet romantisch bent en nooit ergens aan denkt. Geen nooit, in Amerika is er nu een nieuwe dienst; Better Boyfriend.

Beter vriendje

De naam Better Boyfriend zegt het al een beetje, het is een (romantische) dienst die vriendinnen en vrouwen iedere maand presentjes en cadeaus stuurt. Zonder dat jij er aan hoeft te denken (behalve dat je er aan moet denken om de rekening te betalen 😉

Mannen die lid zijn van de service kunnen een abonnement kiezen tussen de $50 en $75. Op de website staat “Vertel ons de speciale data binnen jullie relatie, de vakanties die jullie vieren en de cadeauvoorkeuren”. Vervolgens regelen zij het verder.

Anoniem

De vrouwen zien niet dat het cadeau afkomstig is van Better Boyfriend. Op de site beschrijft de service dat ze de bedrijfsnaam nooit vermelden op de geschenken en verpakkingen. Hierdoor hebben de partners van de mannen het idee dat de presentjes geheel zorgvuldig door henzelf zijn uitgekozen. En dat is natuurlijk weer niet zo eerlijk, vind jij wel? Ik denk dat de vrouwen er op zich heel blij mee zijn, maar als ze er achter komen!

Volgens The Guardian maken nu ongeveer 350 mannen gebruik van Better Boyfriend. Ik ben benieuwd hoeveel van hun vriendinnen en vrouwen het door hebben; zeker na de aandacht die het bedrijf heeft gekregen!

Hoe zou jij het vinden om een cadeau via deze dienst te krijgen? Liever iets dan niets, of laat dan maar helemaal zitten?

Image Credits: Pixbay.

Leave your vote