Als je 10 jaar getrouwd bent heet dat een tinnen bruiloft maar als je 10 jaar samen bent zonder dat je getrouwd bent hoe heet dat dan? Dat heeft geen naam maar is toch wel een bijzonder moment om te vieren, want het is niet niks. Maar wat heb je nog nodig als je al zo lang samen bent en wat geef je elkaar. Gelukkig zijn er nog een heleboel leuke kado’s om te geven als je elkaar al 10 jaar kent. Kijk snel hieronder.

Liefde op de muur

Dat schilderij wat er al 10 jaar hangt, kan echt niet meer daarom moet er wat nieuws op de muur komen en daar kan je goed terecht bij www.living.nl. Deze website heeft een ruime keuze aan posters op hout met prachtige afbeeldingen. Deze Love poster is erg toepasselijk.

Letterbak

In de loop der jaren is er heel veel verzameld wat her en der door het huis verspreid staat. Deze letterbak verzamelt je mooiste bezittingen op één plek. De vorm van het huis maakt deze letterbak extra leuk. Een mooi huis in huis.

 

Wil je met me …?

Met deze prachtige ring van Zinzi zal je vriendin super blij zijn. De zilveren ring heeft prachtige witte zirkonia stenen. Misschien is het nu wel tijd om je vriendin ten huwelijk te vragen. Met het krijgen van deze ring zal ze zeker ‘ja’ zeggen.

Op de foto

In 10 jaar tijd heb je veel samen meegemaakt en hopelijk volgen er nog veel gelukkige jaren samen. Wat is er leuker om dit allemaal vast te leggen met deze camera. De foto’s zijn na het maken direct klaar en om de foto’s zit een brede rand zodat je er meteen bij kunt zetten wanneer het was. Over 10 jaar heb je een boek vol met herinneringen.

Leave your vote