Het is zomer (nou ja, een regenachtige) en dus tijd voor zomerfestivals! En die worden nog leuker met deze leuke festival gadgets. Wat dacht je van een grappige poncho of een strandstoel om optimaal te genieten?

foto

5 onmisbare festival gadgets

1. Je tent: een Volkswagen busje

Een Volkswagen busje tent. Zo heb je de opvallendste en mooiste tent van iedereen. Bovendien is er plaats voor vier personen in twee van elkaar afgesloten delen van de tent. En als je niet al te lang bent, kan je zelfs rechtop staan: de tent is 1.83 hoog.

2. Je schoenen: All Stars

Festival Feet. Want hiermee houd je droge schoenen en voeten en toch loop je er hip en stylish bij. De Festival Feet is gebaseerd op het ontwerp van de Converse All-Stars.

3. Je regenbescherming: de PacMan-poncho

De Retro Arcade Poncho. Want hiermee blijf je zelf lekker droog in de regen (en dat hebben we jammer genoeg voldoende deze zomer) terwijl je erbij loopt als zo’n cool spookje van Pacman.

4. Je me-moment: Lichte stoel

Een festival is zwaar. Je loopt van hot naar her, je moet genoeg blijven drinken en eten, maar dan weer drinken, je vraagt je alsmaar af waar je vrienden zijn en of je zonder hen ook nog je tent terug kan vinden. Joh, RELAX! Neem deze Easy Beach Chair mee en ga op het grasveldje naar je favoriete band luisteren. Het is een stevige aluminium uitklapstoel met luxe houten armleuningen en een ruim afsluitbaar opbergvak.

5. Je geweer: Iggi M16 biergeweer

Je weet het zeker: in je vorige leven was jij een maffiabaas met een M16 machinegeweer. Zorg ervoor dat je geen paardenkoppen in andermans bed hoeft te leggen en dwing respect af met de M16 machinegeweer. Niet gevuld met kogels, maar met bier. Aan de bovenkant, in de loop, zit een rietje. Zo kan je dus eenvoudig het hele geweer leegdrinken. Het M16 biergeweer heeft een inhoud van één liter.

Leave your vote