Wanneer mijn liefde voor Blond Amsterdam begon weet ik niet meer precies, maar toen ik het zag was ik gelijk verkocht. Zo kleurrijk dat het je tafel lekker opvrolijkt. Zal ik je er meer over vertellen?

Blond Amsterdam servies

Ik begon met een kommetje en inmiddels staat er al aardig wat van dit vrolijke servies in de kast maar natuurlijk ook regelmatig op tafel. Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn in februari 2001 begonnen met het beschilderen van servies in een klein atelier aan de Amsterdamse Spuistraat. Ze beschilderden voornamelijk persoonlijke theepotten, mokken en schilderijen. Hun gedeelde passie voor vrolijk en kleurrijk servies groeide uit tot een bont en gevarieerd assortiment. Het doel van Femque en Janneke is om mensen met hun producten vrolijk en blij te maken. En daar zijn ze zeker in geslaagd. Het leuke van Blond Amsterdam is dat ze diverse lijnen heeft. Van heel druk tot subtiel en van felle kleuren tot Delfts blauw. Ondertussen zijn er al negen lijnen. Genoeg keuze dus om iets vrolijks op tafel te zetten.

Voor papa

Blond Amsterdam heeft bekers gemaakt die speciaal bedoeld zijn voor papa, mama, oma en de rest van de familie of voor de juf of meester op school. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen beker met een leuke opdruk. De opdrukken toveren een glimlach op je gezicht, want ze zijn erg grappig. Een origineel kado en zo weet je altijd wie zijn beker weer eens niet in de vaatwasser heeft gezet.

Delfts Blond

Ben je dol op Delfts blauw dan zit je bij Blond Amsterdam goed, want ze hebben de lijn Delfts Blond opgezet. Van kommetjes tot bekers. Je kunt je hele tafel opvrolijken met de authentieke lijn. Geen felle kleuren maar het oogt wel chic en vrolijk.

Petit four

Kleine gebakjes eet je voortaan van deze leuke bordjes. Maar je kunt er natuurlijk ook chocolaatjes, koekjes of snoepjes op leggen. Staat vrolijk op tafel en een goed excuus om iets lekkers te eten.

Dat is nog niet alles!

Blond Amsterdam verkoopt niet alleen servies, je kunt er ook terecht voor textiel, beauty, schoolspullen en zelfs thee. Een uitgebreid assortiment dat alleen maar hebberig maakt, want alles is leuk. Ga dus snel naar Coolblue om een leuk kado uit te zoeken voor iemand of misschien wel wat voor jezelf.

Leave your vote