Cadeautjes zijn heel persoonlijk. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk, op enkele uitzonderingen na. Ik laat je vandaag zien welke vijf cadeaus echt iedereen wil krijgen! En ja, trek je portemonnee maar vast uit de kast, want sommige prijzen zijn alleen om van te dromen 😉

KitchenAid Artisan Mixer (549 euro)

Cadeaus waar je lekker eten mee kunt maken, kan het mooier? Jij hebt heel waarschijnlijk samen met de rest van Nederland Heel Holland Bakt gevolgd, óf je hebt er van gehoord. In Heel Holland Bakt maakten de deelnemers gebruik van de KitchenAid Artisan Mixer. Deze is verkrijgbaar in allemaal véél te leuke kleuren waardoor het aantrekkelijk is voor mannen, kinderen én vrouwen. Ik word persoonlijk héél vrolijk van deze pistache uitvoering.

Sonos Play:1 draadloze all-in-one speaker (217 euro)

Wie zei er dat alleen mannen kunnen genieten van een bonkende bass? Welnee! Compact en verrassend krachtig, dat is de SONOS PLAY:1. De speaker levert diep en kristalhelder HiFi-geluid met één tweeter en één midwoofer. De PLAY:1 is perfect voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer en kan dankzij zijn vochtbestendigheid zelfs in de badkamer geplaatst worden. Ook voor vrouwen én kinderen die dol zijn op zingen onder de douche.

Nikon D3300 spiegelreflexcamera (469 euro)

Koester alle mooie momenten die je maakt, samen of alleen! Iedereen wordt blij van een mooie camera. Deze spiegelreflexcamera, de D3300 van Nikon, is de beste keus volgens de Consumentenbond. Bij weinig licht (maximale ISO 12.800) weet de camera nog prima te presteren. Extra leuk voor vrouwen: de camera is ook in het rood verkrijgbaar.

M line Slowmotion 5 matras (1069 euro)

Slapen is heel belangrijk voor hoe je je voelt. Een goed matras draagt bij aan hoe je slaapt. Mensen merken het meteen als jij niet goed hebt geslapen en de hele dag espresso’s uit de automaat haalt. Net als Epke Zonderland heb ik het geluk om ‘s avonds op mijn M line matras te springen. Nu kun je denken: voor die prijs, in geen duizend jaar. Een mens dromen! Hopelijk is Sinterklaas of de Kerstman dit jaar goedgehumeurd 😉

Apple Iphone 

Spelletjes spelen, WhatsAppen, foto’s maken… je doet het het liefst op een mooie smartphone die snel is én er goed uit ziet. Wat dacht je van de gouden uitvoering van de Apple Iphone 6S Plus? Daar mag je jong en oud voor wakker maken! Te jong om te bellen? Dan installeer je gewoon Angry Birds en vermaak je je daar urenlang mee. Helaas moet je er wel eventjes voor sparen.

 

Dit waren de cadeaus die écht iedereen wil hebben! Wat zou jij graag in huis hebben?

Leave your vote