Eerder tipten wij Sinterklaas al de leukste schoencadeautjes voor jongens. Sinterklaas heeft echter ook nog duizenden meisjesschoenen te vullen deze weken! Omdat Sinterklaas ook ouder wordt en het steeds moeilijker wordt iets te bedenken voor al die meisjes, geven wij tips voor de leukste schoencadeautjes voor meisjes.

K3-spulletjes

Marthe, Hanne en Klaasje. We moeten nog een beetje wennen aan deze drie vrolijke meiden, maar de nieuwe K3 verovert vast en zeker (of zeker en vast) de harten van alle jonge meisjes in Nederland en Vlaanderen! De merchandise van de nieuwe K3 ligt al in de winkels, dus met deze cadeautjes zijn meisjes (en misschien ook wel jongens) vast heel erg blij te maken!

k3

Strooigoed en chocola

Als jongetjes strooigoed en chocola krijgen, dan horen meisjes dat natuurlijk ook te krijgen! Chocoladeletters, pepernoten, chocoladekikkers, muntgeld, marsepein, er is voor ieder wat wils!

Frozen & Minions

Ja Sinterklaas, de films Frozen en Minions zijn nog steeds razend populair! Dus mocht je cadeautjes tegenkomen met daarop een beeltenis van Elsa, Olaf en Anna? Of juist cadeautjes met daarop zo’n klein geel mannetje met twee grote ogen? Met één cadeautje van één van deze twee films sla je de plank vast niet mis!

Haarspeldjes en andere frutsels

Heel veel meisjes vinden het heerlijk om lekker met het haar te friemelen. Haarspeldjes, haarelastiekjes, haarbandjes, je kunt het zo gek niet verzinnen of meisjes zijn er dol op! Bovendien is dit een heel handig schoencadeautje, het past namelijk in ieder schoen! Ook andere sieraden zoals kettinkjes, armbandjes en ringetjes passen perfect in ieder schoen.

Stout geweest? Geen schoencadeautje maar een zakje zout

Als je totaal niet tegen teleurgestelde kinderen kunt dan moet je dit natuurlijk niet doen, maar wat nou als je kind zo stout geweest is dat het eigenlijk geen cadeautje verdient? Dan geef je een zakje zout. Ik moet eerlijk opbiechten dat ik ook eens een zakje zout gekregen heb vanwege hebberigheid, ik had twee schoenen gezet in plaats van één. Het zakje zout is een goede leerschool geweest, ik heb nooit weer twee schoenen durven zetten!

Leave your vote