Wij hadden afgelopen vrijdag een feestje; de dag dat eindelijk bekend werd wie de nieuwe K3 werd! Ja, we lieten ook een traantje om Kristel, Karen en Josje, maar wat zijn we trots op de nieuwe K3; Hanne, Klaasje en Marthe!

K3 Broodtrommel

We hebben het allemaal gehoord; er gingen geruchten rond dat de nieuwe K3 allang bekend was en dat het doorgestoken kaart was. De reden dat men dit dacht? Men zou al broodtrommels aan het drukken zijn! Maar wat een onzin, want jouw K3 broodtrommel met Hanne, Klaasje en Marthe wordt speciaal op maat gemaakt, met eigen naam en/of foto.

Kinderbordje met nieuwe K3

Hebben jullie thuis ook vol spanning de finale K3 zoekt K3 gekeken? Dan weet jij vast al dat Klaasje, Hanne en Marthe gewonnen hebben en de nieuwe meiden van K3 zijn! Wil jij nu al een origineel cadeau van deze drie meiden? Dan is een K3 kinderbordje een absolute verrassing. Met de naam of foto van jouw (klein)kind erop wordt het kinderbordje nog persoonlijker. Moet jij eens opletten hoe snel dat bordje leeg is, want hiermee wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje!

en nog meer!

Maar er is meer! Wat dacht je van een mok, een superleuke beker met de meiden van K3, zonneschermen, een supermooi t-shirt en nog meer. Je kunt het allemaal personaliseren en je hebt het zo in huis!

 

 

Leave your vote