Getverderrie, bah, brrrr, vies, niet leuk. Ik heb het over door de regen moeten. Wist je dat november de maand is met het meeste aantal natte uren? Hoe gezellig de regen klinkt als hij tegen het raam tikt, hoe erg we ‘m verafschuwen als we naar buiten moeten als het met bakken uit de lucht komt. Het weer kunnen we helaas (nog) niet beïnvloeden, dus dan moeten we er maar het beste van maken. Hoe je dat doet? In ieder geval door je goed uit te rusten met een leuke paraplu, een mooie regenjas en een goed paar regenlaarzen. Zo kun je de strijd in ieder geval modieus aan met meneer regen. Terwijl ik dit schrijf moet ik snel een keuze maken voor een regenjas of -pak, want zaterdag word ik op een zeilboot verwacht. Help je mee?

We love (regen)

Heb je de review van onze Johanna al gelezen? Zij testte in september een superschattige, rode, hartvormige paraplu uit. Zo’n paraplu waarvan je bijna gaat hopen dat er een paar spetters uit de lucht komen omdat je er zo vrolijk van wordt. Wat mij betreft een ideaal cadeau voor regenhaters zoals ik.

Lekker in de plassen stampen

Zeg nou zelf, ook al ben je volwassen, je zou stiekem ook best eens in die plassen willen stampen. Wel met waterdichte schoenen natuurlijk, anders is de lol er zo vanaf. Je kunt natuurlijk kiezen voor kleurrijke en opvallende regenlaarzen, maar kies je liever voor het iets modieuzere pad … dan heb ik ook een paar rode regenlaarsjes gevonden in de modekleur van dit seizoen: Marsala.

Zwemmen in je regenpak

Ga je voor een simpele poncho, een vormloos maar functioneel en groot regenpak waar je in zwemt, of moet jouw regenensemble toch aan wat meer eisen voldoen? Wat dacht je van een waterdichte trenchcoat ? Ik weet wel wat ik kies! Tip: het merk Happy Rainy Days  heeft hele mooie waterdichte regenjassen. Ik geloof dat ik weet wat ik op m’n lijstje voor de kerstman ga zetten.

Wat doe jij om de regen te trotseren?

Leave your vote