Wanneer je ook besluit dat je trouwdag plaats gaat vinden, in Nederland heb je nooit garantie op mooi weer. Of je je trouwdatum vastlegt halverwege juli of ergens in maart of november, het kan vriezen en het kan dooien. En het kan regenen. Wat valt daar nou aan te doen? Het antwoord is een hartvormige paraplu!

De mooiste dag van je leven

Het zal de mooiste dag van je leven niet verpesten, maar vervelend is regen wel op je trouwdag. Met name voor het maken van de trouwfoto’s. Zelf heb ik een tijdje gewerkt als bruidsfotograaf en mijn grootste angst, die ik vaak deelde met het bruidspaar in kwestie, was dan ook dat het zou gaan regenen.

Een stevige paraplu

Een regenpak trek je natuurlijk niet aan voor bruidsfoto’s, maar een paraplu kan wel uitkomst bieden! En als je er dan toch een neemt, waarom dan niet ééntje die illustreert wat voor dag het is? Ik mocht een knalrode hartvormige paraplu van Megagadgets.nl uittesten. Na deze besteld te hebben had ik de bestelling een dag later al in huis. paraplu

De paraplu ziet er leuk uit, dat is meteen wel duidelijk. Maar belangrijker voor mij is: is de paraplu stevig genoeg? Je wilt natuurlijk niet dat je zorgvuldig klaargemaakte bruidskapsel uit elkaar valt omdat je paraplu bij het kleinste zuchtje wind al de lucht in gaat. Ik werd echter aangenaam verrast: deze paraplu is misschien wel de stevigste die ik ooit gehad heb. En ik heb nogal wat paraplu’s versleten.

hartvormige paraplu2

Musthave voor bruidsfotografen

Naast dat de paraplu gewoon handig is voor waar deze voor bedoeld is – regen tegenhouden – is het ook uitermate geschikt als accessoire tijdens een bruidsreportage. Zelfs als het niet regent is het nog handig om de paraplu bij je te hebben. De paraplu is handig als rekwisiet, maar ook om bijvoorbeeld schaduw mee te creëren, wat op een dag dat de zon erg fel schijnt nog wel eens handig kan zijn. Een ware musthave voor bruidsparen en eigenlijk ook voor bruidsfotografen.

hartvormige paraplu3

Cadeautje voor de herfst

Of je de paraplu alleen maar gebruikt voor trouwerijen? Natuurlijk niet! In Nederland kun je het hele jaar door mensen blij maken met dit geschenk. Nu de herfst eraan komt is het een perfect cadeau voor je geliefde, maar ook voor bijvoorbeeld Valentijnsdag is de hartvormige paraplu een geschenk waar je geliefde erg blij mee zal zijn.

hartvormige paraplu4

Leave your vote