Als er één ding is waar (bijna) alle vrouwen een zwak voor hebben, dan is het wel chocolade! Chocolade cadeaus zijn altijd het antwoord op de vraag. Het maakt eigenlijk niet uit welke vraag het is. En aangezien je altijd wel iets goed te maken hebt, kun je jouw geliefde verrassen met een heerlijke chocolade lekkernij. Eenkadovoor heeft een paar tips voor je op een rijtje gezet waar je zeker mee in de smaak zal vallen. Lees dus snel verder!

Lekker kaartje

Liefde gaat door de maag wordt er wel eens gezegd. Dus verras je geliefde met deze heerlijke chocoladekaart gemaakt van fairtrade chocola met de tekst I Love You erop. Wij durven te wedden dat er harten gaan smelten door dit lieve cadeau!

Milka chocolade

Zoek jij een echt originele verrassing voor jouw geliefde? Dan is een I Love Milka giftbox het ideale cadeau. De Milka giftbox zit vol heerlijke hartvormige pralines met hazelnoot-nougat crème vulling. Deze chocolaatjes zitten in een wel heel persoonlijke verpakking. Jij bepaalt namelijk welke naam, foto en design erop komt! Met zo’n originele Lovebox maak jij zeker te weten indruk op je Valentijn!

Deze Milka chocobox zal zeker gewaardeerd worden omdat je niet zomaar met een doosje chocolaatjes aankomt, maar met I Love Milka pralines met een lief bericht aan de binnenzijde van de verpakking! Zo toon je aan dat je over het cadeau hebt nagedacht. Deze giftbox is namelijk uniek en helemaal speciaal voor hun ontworpen. Met zo’n overheerlijk cadeau gaat de liefde zeker door de maag!

Telefoontje

Doe je geliefde een iPhone kado… Maar dan wel van chocola! Deze heerlijke smartphones zijn te koop in de smaken melk, puur en wit en hebben een eetbare display die net echt lijkt. Leuk om te geven en het is een stukkie goedkoper dan een iPhone!

Give your heart

Geef je hart kado… Je chocolade hart natuurlijk, je echte hart moet je houden! Bij de Jamin hebben ze nu een extra groot XL hart dat feestelijk versierd is. Het hart weegt 450 gram en is gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Als dit niet in de smaak zal vallen, weten wij het ook niet meer!

Lief berichtje

Laat smsjes of whatsapp berichtjes achter wegen; met deze chocotelegram stuur je het liefste berichtje naar jouw valentijn! Bepaal zelf wat jou berichtje vertelt. Van een simpele “Ik hou van je!” tot “Will you be my valentine?” je bepaalt het zelf!

 

Leave your vote