Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één, GELUKKIG NIEUWJAAR! Laat de champagne knallen, werk nog een oliebol naar binnen en vier dat het nieuwe jaar begonnen is! 2016 is van start, en dat verdient een feestje! Mocht je nog twijfelen over of je wel uitgebreid gaat vieren dat het nieuwe jaar begonnen is, wij geven je zeven redenen waarom 2016 jouw jaar gaat worden!

In 2016 hou jij je aan je goede voornemens

Dat dat stoppen met roken de afgelopen jaren steeds niet lukte na 1 januari dat lag er natuurlijk aan dat je er nog niet helemaal klaar voor was. Dit jaar is dat anders. Jij bent klaar voor je goede voornemens. Of je nou veertig kilo af wilt vallen, wilt stoppen met roken of oude vriendschappen wilt herstellen: je gaat ervoor dit jaar.

In 2016 ga je jezelf belonen

Heb je een promotie op je werk, is het je eindelijk gelukt om vijf kilometer hard te lopen of ben je eindelijk voor jezelf opgekomen? Dit jaar ga je dit soort hoogtepunten vieren en ga je jezelf belonen. Trakteer jezelf op een lekker luchtje, een mooi boek, neem jezelf mee uit eten of boek een reis. Je mag jezelf best zo nu en dan in de watten leggen! Geen hoogtepunten? Dan verras je jezelf toch gewoon met een ‘zomaar-cadeautje‘?

In 2016 neem je tijd voor jezelf

Je kinderen, je baas, je man, je ouders, je schoonouders, je collega’s, je vriendinnen, je trainer, je klanten, er is altijd wel iemand die wat van je wil en jij bent degene die ook altijd voor iedereen klaar staat. Dat is een hele goede eigenschap, maar in 2016 trap je ook zo nu en dan op de rem. Even tijd voor jezelf. Geloof me, dat is niet egoïstisch. Uiteindelijk wordt iedereen er beter van als jij goed uitgerust en vrolijk bent.

In 2016 ga je een sportieve prestatie leveren

2016 is het jaar dat je er gewoon voor gaat: vijf kilometer hardlopen, bungeejumpen, meedoen met de City Swim, of misschien ga je wel de honderdste Nijmeegse Vierdaagse wandelen? Laat niets je tegenhouden om je doel te behalen. Als je het écht wil en lichamelijk is er niets mis met je, geloof me, dan kan je het!

In 2016 ga je een mooie reis maken

Droom je al jaren van een reis naar een bounty-eiland, wil je naar een festival in Hongarije of simpelweg weer eens een weekendje weg met de liefde van je leven? Laat excuses als ‘geen tijd’ en ‘geen geld’ je niet in de weg staan. Tijd kun je vrijplannen en geld kun je sparen.

In 2016 ga je meer tijd vrijmaken voor de mensen van wie je houdt

Is het afgelopen jaar bij jou ook zo snel voorbij gegaan? En heb je ook het gevoel dat je bij de mensen waar je het allerliefst bij bent te weinig bent geweest? Neem jezelf dan voor om het in 2016 anders te doen. Kom vaker spontaan langs bij je familie en plan vaker een avondje uit met vrienden. 2016 is het jaar om liefde te laten overheersen!

In 2016 treedt je minstens één keer buiten je comfortzone

Ben je het zat om altijd binnen de lijntjes te tekenen? Vind je het tijd worden om iets te doen wat je anders nooit zou (durven) doen? Doe het gewoon! Het ergste wat je gebeuren kan is dat je het niet goed bevalt en dat je het niet nog een keer wilt doen. Maar in het beste geval ben je dolgelukkig en maakt deze actie 2016 echt JOUW jaar!

Leave your vote