Valentijn staat alweer om de hoek, tijd om je geheime liefde – of in mijn geval, niet zo geheime liefde, mijn man – te verrassen met een leuk kado. Op greetz.nl kun je zelf ballonnen maken met een persoonlijke foto en tekst. Tijd om aan de slag te gaan met dit unieke valentijnscadeau.

Zelf een ballon maken

De keuze is reuze: je kunt uit wel 16 opdrukken kiezen bijvoorbeeld een hart, bloemen of Liefde is… compleet versierd met je eigen foto en tekst. Daar kies ik dan ook voor: een ballon waar je je eigen tekst en afbeelding kunt gebruiken. De foto wordt in een hart geplaatst en de tekst komt in een vaan eronder. De achterkant van de ballon is zilver.

Simpel tekst en foto’s toevoegen

Ik wil mijn man verrassen met een fotoballon van ons samen, dus ben ik in ons fotobestand gaan zoeken. Het is een mooie foto geworden die afgelopen jaar in Mexico is gemaakt. Wat een geweldige vakantie hebben wij daar gehad. Leuk dus om deze foto voor de ballon te gebruiken. De foto voeg je eenvoudig in. Je kunt deze nog alle kanten op schuiven voor het beste resultaat. Daarna kun je de foto nog een effect geven, wat dacht je van zwart-wit, sepia, popart of vintage. Ik kies voor lomo, een romantische stijl met een ouderwets randje.

Vervolgens ga ik aan de slag met de tekst; ‘I love you’ slaat de spijker op z’n kop. Er zijn verschillende lettertypes om te kiezen, hetzelfde geldt voor de kleur en of de tekst links, rechts of gecentreerd moet worden. Een andere optie is om de tekst nog groter of kleiner te maken, de positie te bepalen of te roteren.

Ik kies voor het lettertype ‘sprookje’ en ik maak de tekst lichtblauw. Ik ben dik tevreden.

collage-review-ballon

Kaartje

Een kaartje meesturen met de ballon is niet verplicht, maar ik doe het wel! Ik kies voor een gepersonaliseerde kaart met de naam van mijn man op de voorkant. Het wordt een kaart van Blond Amsterdam waar ik helemaal gek van ben. Bij ‘Kaart bewerken’ vul je de naam van de persoon in die de kaart krijgt. Je kunt de tekst ‘Prins op het witte paard’ ook nog aanpassen maar dat laat ik lekker staan. Aan de binnenkant van de kaart komt natuurlijk ook nog een lief tekstje te staan in een lettertype en kleur naar keuze.

Ik kies weer voor het lettertype ‘sprookje’ om het matchend te houden met de tekst op de ballon.

Envelop

De volgende stap is het bepalen van de grootte van je kaart; medium, XL of supersize. Omdat ik mijn man echt wil verrassen kies ik voor supersize. Een rode envelop krijgt mijn voorkeur, doordat de kleur rood voor liefde staat. Je kunt ook voor één van de zes andere kleuren kiezen.

Klaar om te verzenden

Mijn kado is klaar om te versturen dus ik vul mijn adresgegevens, de datum van versturen en ik verstuur mijn bestelling. Nu afwachten wat mijn Valentijn er van gaat vinden.

collage-review-ballon-3

Wat een verrassing

De doos wordt op de door mij aangegeven datum bezorgd: ik heb de ballon op zaterdag besteld en maandag al in huis. Erg snel! Helaas was ik niet thuis en is het netjes bij de buren afgeleverd met een briefje in mijn brievenbus. Toen ik het pakket bij de buren ophaalde, was ik verrast over het formaat. Om dit pakket kun je niet heen. De ballon zit in een grote doos waarvan het deksel goed zit vastgeplakt. Als de doos wordt geopend, vliegt de ballon er langzaam uit. Aan de onderkant van het touwtje van de ballon zit de kaart vastgeplakt. Handig, want zo vliegt de ballon niet weg. De ballon en kaart zijn helemaal naar wens zoals ik het wilde en mijn man is blij verrast.

Een ideaal Valentijnskado, dus ga direct aan de slag op greetz.nl.

Attent

Omdat ik niet thuis was kreeg ik een paar uur na bezorging een mail van Greetz dat mijn pakket bij de buren was bezorgd. Erg netjes dat ze daar extra melding van maken naast het kaartje in mijn brievenbus.

Leave your vote