Het is weer tijd voor een feestje! Van te voren ben je druk geweest met het organiseren van het feest. Of het nou het feest is van je zusje die 16 word, de suprise party van je vriend, het huwelijksfeest van je oom en tante of je eigen verjaardag. Alles moet tot in de puntjes in orde zijn. Maar wat kan er nou allemaal fout gaan bij het organiseren/geven van een feest?

1. Je vergeet de uitnodigingen te verzenden. Ondertussen blijf jij je maar afvragen waar iedereen blijft.

2. Tijdens het zoeken naar een locatie vergeet je na te denken over het weer. Een feestje op het strand is niet echt handig in december.

3. De DJ die je hebt ingehuurd en duidelijk heb verteld dat je geen Nederlandse muziek wilt horen op je feest, nu blijkt het de broer van Frans Bauer te zijn.

4. Je wilt een suprise party regelen voor iemand die volgende maand jarig is. Vlak na het versturen van de uitnodigingen besef je je dat die gene ook in de groepswhatsapp zit waar je net aangegeven hebt dat er een suprise party komt.

5. De 100 ballonnen zijn gearriveerd voor het feest van je zusje die zestien wordt. Dat is gek, opeens is ze 61 in plaats van 16.

6. Alles lijkt vlekkeloos te gaan. Iedereen heeft het naar zijn zin en dan, gooi je vol rode wijn over de witte jurk van de jarige.

7. Een heerlijke hazelnootslagroomtaart, totdat je vergeet het getrouwde stel beide een notenallergie heeft.

8. Niemand heeft het naar zijn zin. Je hebt het totaal verkeerd ingeschat dat je vader niet de juiste muziek draait en je moeders cocktails niet te drinken zijn.

Dus voordat je een feest organiseert, let goed op wat er allemaal fout kan gaan. Check de uitnodigingen, het eten en de DJ twee keer, zo voorkom je een mislukt feest.

Leave your vote