Gepersonaliseerde rompertjes; wat zijn ze schattig he! Die kleine rompertjes zijn ook een leuk kraamcadeau, je kunt er nooit genoeg van hebben! En extra leuk wordt een rompertje met een eigen tekst of naam op het rompertje.

Met eigen tekst

Gepersonaliseerde rompertjes zijn leuk om cadeau te geven omdat je er zoveel kant mee op kunt. Kies bijvoorbeeld alleen voor de naam van de kleine, eventueel ook samen met zijn of haar geboortedatum eronder. Je maakt het iets grappiger door er ‘Mr’ of Mrs.’ voor te zetten!

Met leuke afbeelding

Tegenwoordig zitten er veel voorbeelden in het assortiment. Bijvoorbeeld een ontwerp met een snor en daarbij een eigen tekst; dat is nu helemaal hip. Of wat dacht je van een kleine checklist of de tekst ‘ik heb de looks van mijn oma’!

Met een foto

Ook leuk; een rompertje met foto! Kies voor een leuke foto van de kleine, maar je kunt ook iets heel anders kiezen. Een mooie foto van een giraffe of een schattig aapje; dat is ook een leuk gezicht. Ook hier kun je natuurlijk voor jouw eigen tekst kiezen, waardoor het nog persoonlijker wordt.

Leave your vote