Op zoek naar een leuke wanddecoratie? Het internet staat er vol mee en wij bij eenkadovoor voelden ons daarom geroepen om wat orde in de chaos te scheppen. Het resultaat is dit blog artikel met een aantal originele en te gekke wanddecoraties. Enjoy!

Familieboom

Creëer nu een soort familieboom aan de wand en wees is origineel met jouw foto’s! Deze prachtige, git-zwarte muursticker in de vorm van een boom geeft een elegante touch aan jouw woonkamer en valt duidelijk op, waardoor de aandacht al snel naar al jouw leuke foto’s wordt getrokken. Zolang de ondergrond schoon blijft, plakt deze toffe muursticker goed!

Moment vastleggen

Een trouwerij, jouw vrienden of zelfs een prachtige foto van je kind – dat zijn dingen die je jouw heel leven lang wilt koesteren. Met een prachtige mozaïek combineer je alle foto’s bij elkaar tot één prachtige herinnering, zoals hier boven afgebeeld. Kunstzinnig, creatief én origineel!

Spreuk

Laat de ontvanger weten hoeveel jij om ze geeft met een persoonlijke leus of spreuk! Met een toffe spreukentegel weet je zeker dat je origineel bent, want niemand kan zeggen dat zij een tegel hebben ontvangen. Versier nu dit prachtige cadeau met een foto en zelfverzonnen tekst!

Home Sweet Home

Perfect voor dicht bij de huisdeur of in de gang: de Love Home fotolijst! Deze vrolijke, balk-vormige lijst is perfect voor de zes mooiste foto’s bordenvol met herinneringen, zodat je altijd een feel-good moment zal beleven wanneer je thuis komt na die ellendig lange werkdag. Welcome home!

Leave your vote