Belangrijke momenten in je leven kun je natuurlijk proberen voor altijd te onthouden, maar het is makkelijker als je die momenten af en toe eenvoudig terug kunt halen. Op Albelli.nl kun je je mooiste momenten vereeuwigen met de prachtigste fotocadeaus. Laat je herinneringen niet op je geheugenkaart staan, maar tover ze tot leven!

Fotoboek maken

Albelli kennen wij natuurlijk allemaal van die mooie fotoboeken die je kunt maken. Logisch, want met Albelli wordt het maken van een mooi fotoboek kinderspel. Bovendien zijn de boeken geschikt voor elk budget, want je maakt al een boekje vanaf €6,95. Er zijn veel verschillende mogelijkheden; zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fotoboek met een softcover, hardcover of een pocketfotoboek met uitklapbare foto’s. Ook het maken van een XL boek is mogelijk, voor ieder wat wils.

Draagbare momenten

Maar Albelli is meer. Wist je dat ze  ook telefoonhoesje hebben? Leuk voor die lievelingsfoto die je graag elke dag ziet. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete foto uploaden en bestellen. Je krijgt dan een hardcase hoesje voor je iPhone of Samsung Galaxy. Kies bijvoorbeeld een foto van jou en een dierbare en laat hiervan een persoonlijk hoesje maken. Het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Foto op plexiglas

Om je foto intens over te laten komen, kun je deze af laten drukken op plexiglas. De foto krijgt zo meer diepte. Plexiglas wordt vaak gebruikt door professionele fotografen en kunstenaars. Dit omdat het beeld haarscherp en levensecht wordt. Je foto wordt met inkt aan de achterzijde van het plexiglas geprint. Er worden geen gaten in de foto geboord. Albelli zorgt ervoor dat er op de achterkant een aluminium driehoekje wordt gemonteerd waardoor je het glas makkelijk op kunt hangen.

Groot, groter, grootst!

Als het je niet groot genoeg kan zijn, zijn er verschillende formaten op canvas. Zodra je je foto selecteert, kun je zien hoe het resultaat op het canvas is. Zo voorkom je dat de foto niet helemaal scherp wordt afgedrukt. Het doek wordt gespannen op een massief houten frame. Het hout trekt niet krom en komt uit verantwoord beheerde bossen (PEFC-keurmerk). De gekleurde print is bestand tegen zonlicht en blijft dus lang mooi. Vereeuwig je mooiste momenten met een canvas van Albelli en elke dag wordt een feest!

Leave your vote