De meest romantische dag van het jaar komt steeds dichterbij! Zaterdag is het alweer zo ver: Valentijnsdag. Om jouw vriend(in) zo goed mogelijk te verwennen, begin je met een mooi cadeau. Daarna zorg je voor een lekkere maaltijd en vervolgens beland je samen op de bank om uit te buiken. Wat dan?! Nou, een romantische film natuurlijk! Met deze selectie zit je gebakken met Valentijnsdag.

Sterrencast én sterrenfilm

Voor wie hem nog niet heeft gezien, Love Actually is niet te missen op Valentijnsdag. De ultieme romantische komedie van de makers van Notting Hill en Bridget Jones’s Diary. Een kaskraker met een fantastische cast, bestaande uit louter sterren, en een schitterende soundtrack.

Love Actually is een hilarische film die zich afspeelt in de weken vlak voor kerstmis, waarin de ups en downs in de relatiesfeer ongekende pieken en dalen bereiken.

Een meeslepend liefdesverhaal

Liefhebbers van ouderwets romantisch melodrama komen aan hun trekken bij The Notebook. Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Daarna verliezen ze elkaar uit het oog. Zullen de herinneringen net zo mooi zijn als de werkelijkheid?

Alleen voor vrijgezelle dames

Als je al vrouw alleen bent op Valentijnsdag, moet je natuurlijk ook lekker een filmpje kunnen kijken (met een bak ijs en een dekentje in de aanslag). Met de film The Holiday kun je lekker wegdromen terwijl je geniet van Jude Law. In deze romantische komedie vinden twee vrouwen liefde op een totaal verschillende manier. En eh, wie heeft er nog een man nodig als je naar Jude Law kunt kijken?

Al deze films zijn scherp geprijsd en ook veel valentijncadeaus van Bol.com heb je de volgende dag al in huis. Beleef samen met je geliefde een onvergetelijke avond met één van deze filmtips!

Leave your vote