Of het zonnetje nu volop schijnt of de regen maar blijft komen, barbecue gadgets zijn altijd erg belangrijk in de zomer. Gezellig met vrienden, familie of collega’s wat eten bij iemand thuis. Persoonlijk hou ik best veel van barbecueën, want er is altijd lekker eten en veel gezelligheid. Wil jij weten welke barbecue gadgets jij moet hebben voor deze zomer? Dan ben je hier op het goede adres.

Draagbare barbecue van carbon staal

Lekker BBQ-en in het park, wie wil dat nou niet met het lekkere weer? Kijk wel even uit of het mag en zo ja, neem jouw bbq mee. En dan niet zo’n aluminium bakje dat wegwaait bij elk zuchtje wind, maar de Nido draagbare BBQ van XD Design. Deze coole BBQ is stevig, ziet er prachtig uit en heeft door de vierkante vorm een extra groot grilloppervlak.

Grill Sergeant BBQ schort

Het Grill Sergeant BBQ schort is een camouflage schort met verschillende vakken waar je spullen in kwijt kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vakjes waar je blikjes bier in kwijt kunt? Of de vakjes voor je sauzen en BBQ gereedschap? Met dit schort wordt barbecueën echt een makkie. Ook erg leuk om cadeau te doen aan mensen die vaak achter de barbecue staan.

5-in-1 BBQ toolset

Schijnt het zonnetje weer ‘s avonds, dan is het tijd om de barbecue uit het stof te halen. Dat betekent dat mannen in het hele land hun barbecue skills weer willen laten zien. En dat doe je natuurlijk met behulp van de 5-in-1 BBQ toolset van Invotis. Deze set beschikt over al de benodigde tools voor de perfecte barbecue. De BBQ toolset bestaat uit een vleesvork, een spatel en een kwast. Deze tools zijn onmisbaar tijdens het grillen en bakken. Een biertje of een wijntje erbij? Ook die zijn te openen met behulp van de BBQ multitool. Er zit namelijk een flesopener en een kurkentrekkerop.

BBQ stempel voor vlees

De BBQ stempel voor vlees van Luckies moet warm zijn om een afdruk in het vlees te maken. Dit kun je doen door het brandijzer op te warmen op je barbecue of boven het gasfornuis. Kijk wel uit dat het houten handvat niet in de buurt van het vuur komt. Nadat je het brandijzer hebt gebruikt, laat je hem afkoelen in een metalen bak met water. Later kun je hem afwassen met een sopje. Hang hem na gebruik op aan de leren lus. Staat lekker stoer! De BBQ stempel voor vlees van Luckies koop je online bij Ditverzinjeniet.

Leave your vote