Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor het bruidspaar? Als ouders, broers en zussen of dierbare vrienden wil je ze natuurlijk verrassen met iets waar ze nog heel lang aan terug denken.  Daarom hebben wij de ultieme cadeautip voor jou; verras ze met een weekendje weg aan zee!

Romantisch aan de zee

Er zijn meerdere mogelijkheden om het bruidspaar te verrassen met een weekendje aan zee. Misschien hebben zij nog geen overnachting geboekt voor de huwelijksnacht én het is natuurlijk wel zo speciaal als je deze op een romantische plek doorbrengt. Verras ze dan met een romantisch hotel aan zee, inclusief een heerlijk bad en een heerlijk welkomstdrankje. Als zij zelf geen huwelijksreis hebben geboekt, dan is een aansluitend weekendje weg precies wat ze nodig hebben. Een late check-out maakt het feest helemaal compleet; dan kunnen zij nog langer in het hotel blijven. Dat is echt bijkomen van hun bijzondere dag. En wat is er fijner om jouw als man en vrouw gelijk een mooie strandwandeling te kunnen maken!

Relax en ontspannen

Je kunt het bruidspaar ook verrassen met een fijne overnachting is een hotel waarbij ook spa en wellness mogelijkheden zijn. Dan kunnen zij profiteren van de voordelen van het heerlijke strand en de zee, maar ook gebruik maken van alle spa en wellness opties. Dat is dubbel genieten! Geef dit weekendje gerust cadeau voor een later moment, misschien voor als ze een half jaar of een jaar getrouwd zijn. Dit zijn tenslotte de mooie momenten waar je nog heerlijk van geniet!

Geef het samen cadeau

Natuurlijk kan het zijn dat je een cadeau in gedachten had dat iets minder duur is. Geen probleem; geef het dan cadeau samen met andere familieleden of vrienden. Je kunt het bedrag dan delen met de mensen waarmee je het cadeau geef.  Wij weten zeker dat het bruidspaar dit cadeau zich altijd zal herinneren en dat maakt het weekendje aan zee natuurlijk extra bijzonder!

Voor de ceremoniemeesters

Natuurlijk weten wij zeker dat het bruidspaar erg blij zal zijn met dit cadeau, maar het is ook heel leuk om cadeau te geven als bruidspaar aan de ceremoniemeesters. Zijn hebben tenslotte heel veel tijd en energie in de bruiloft gestoken; natuurlijk met heel veel liefde. Met een heerlijk weekendje weg aan zee kunnen zij ook weer helemaal tot rust komen; fijn!

 

 

Leave your vote