BEKEND VAN TV: Je kent het vast wel; het is donker buiten en daardoor best gevaarlijk voor kinderen op de fiets. Ook al hebben ze hun licht aan, ze zijn gewoon niet goed zichtbaar.  Hier maakt Bike Lightning een eind aan! Deze stoere lichtslinger met LED verlichting voor je fiets is super stoer; iedereen wil ze hebben. En je valt er heel goed mee op, dus iedereen ziet je! Deze set is eenvoudig te monteren met bijgeleverde tie-wraps en werkt op batterijen (niet inclusief). Maak een feest van je fiets met Bike Lightning! 

Waar is Bike Lightning verkrijgbaar?

  • Bij Bol.com

Wat is Bike Lightning?

Het kan natuurlijk nooit kwaad om extra zichtbaar te zijn op straat, vooral niet als je fiets er ook nog eens supercool uitziet! Met de gave Bike Lightning LED-verlichting laat je jouw wiel oplichten in een opvallende kleur. De LED-verlichting werkt op batterijen en is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde tiewraps. Zo ben je cool én extra goed zichtbaar in het verkeer!

In welke kleuren is Bike Lightning?

Bike Lightning verkrijgbaar in drie kleuren; groen, roze en blauw. Let ook even goed op; er zijn packs beschikbaar voor het frame van je fiets, 1 wiel of 2 wielen. Als je heel je fiets verlicht wilt hebben, heb je dus meerdere packs nodig.

Ervaringen met Bike Lightning

“Voor de verjaardag van mijn zoontje heb ik een Bike Lightning voor zijn fiets gekocht en ik was positief verrast! Er komt veel licht vanaf; het ziet er niet alleen stoer uit, het is ook veilig. Hij blij en wij blij!”

“De kinderen zijn goed zichtbaar in het donker en de lichtslangen zijn makkelijk te plaatsen. Een nuttig cadeau waar onze kinderen heel blij mee zijn!”

“Mijn zoon en dochter wilden ze graag voor kerst hebben; ze vinden het zo gaaf!”

Leave your vote