Om kerst compleet te maken heb je versiering nodig, zo kom je helemaal in de kerstsfeer. Ik zelf maak elk jaar een lijstje met zoveel mogelijk spullen die in huis gehaald moet worden. Zoals gekleurde lichtsnoeren, kerstballen en cadeautjes, hoe doe jij dat? simply colors heeft de leukste persoonlijke kerst spullen.

Persoonlijke kerst spullen

Leuker dan gewone kerst versieringen zijn de persoonlijke kerst spullen. Hiermee geef je een eigen uniek sfeer aan het kerstfeest. Lees gauw veder voor wat leuke cadeautips.

Persoonlijke kerstbal

Lijkt jou kerstboom elk jaar weer vrij veel op dat van een ander? Dan ben je vast toe aan wat nieuwe kerstversiering. De persoonlijke kerstbal is in dit een perfecte oplossing. Doe iedereen een eigen kerstbal met naam cadeau. Dit is vooral leuk voor kinderen, je eigen speciale kerstbal in de boom hangen! Je hebt keus uit 12 verschillende kleuren. De opdrukt word in het zilver gegraveerd.

Kerstmuts

Een kerstmuts hoort er natuurlijk zeker bij! Om de muts extra bijzonder te maken kan je er een eigen naam op laten zetten. Geef iedereen een eigen muts en maak daarna wat grappige foto’s. Wat ook een leuk idee is, maak een leuke familie foto waar je daarna een kerstkaart van kan laten maken. Ook de kerstkaart kan daarna in je kerstboom gezet worden.

Kerstsok

Jullie kennen het kerst verhaal vast wel. De kerstman komt met zijn slee en rendieren, waaronder de bekende rendier Rudolf met zijn gloeiende rode neusje op het dak staan. Vervolgens gaat hij met een grote zak vol met cadeautjes door de schoorsteen heen en beland in je woonkamer. Daar staat een open haard met iedereen een eigen kerstsok, waar hij de cadeautjes in achter laat. Wil jij ook deel uitmaken van dit verhaal, of een ander vriend(in) of familielid in deze sfeer brengen? Haal dan gauw een persoonlijke kerstsok met naam. Hang deze op in je woonkamer en misschien komt de kerstman ook bij jullie langs met zijn slee, rendieren en een grote zak vol met leuke cadeautjes.

Leave your vote