De feestdagen komen er weer aan dus een goede reden om bij fonq.nl op de website te kijken wat ik kan gaan vragen. Ik heb nog veel wensen en bij Fonq.nl kan je alle kanten op, want ze verkopen er woonaccessoires maar ook brillen en gadgets. Je kunt er zelfs je huishoudelijke artikelen kopen. Ze helpen je zelfs met het uitzoeken van de leukste cadeaus, want ze hebben rubrieken gemaakt voor mannen, vrouwen, bruiloft, geboorte noem maar op. Ook staan er leuke inspiratietips op de site dus genoeg redenen om hier je cadeaus uit te zoeken voor jezelf en te kopen voor anderen. Mijn top 5 ziet er als volgt uit.

Beauty aan je schouder

Van tassen kan ik geen genoeg krijgen daarom vraag ik ook dit jaar weer een tas. Deze vind ik echt super mooi. Hij is gemaakt van leer en hij heeft genoeg opbergvakjes voor al mijn spullen.

Geen haartje meer te vinden

Een zijdezachte huid dat wil toch iedere vrouw daarom wil ik dolgraag dit Philips Lumea ontharingssysteem cadeau krijgen. Op een pijnloze manier van je haartjes afkomen. Het apparaat werkt snel en effectief. Wat wil je nog meer.

Verlichte planten

Om wat meer sfeer om de tuin te creëren in deze donkere tijd is een verlichte bloempot de uitkomst. Het ziet er leuk uit en je plant staat meteen in de schijnwerpers. Je heb de potten in allerlei kleuren en maten maar ik hou het bij wit, want daar kan ik elke kleur plant of bloem in kwijt.

Neerploffen

Zo’n zitzak ziet er altijd heerlijk uit om lekker in neer te ploffen dus die staat hoog op mijn verlanglijstje. Ze zijn er in een heleboel kleuren dus het is wel moeilijk kiezen maar deze turquoise vind ik wel erg gaaf.

Lekker kokkerellen

Van al die bak- en kookprogramma’s op tv krijg ik zelf ook zin om te bakken en koken. Omdat ik nog geen goede machine heb, ziet het er nooit zo goed uit als op tv. Met deze KitchenAid gaat het zeker wel lukken.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote