Cadeautjes geven is leuk. Maar cadeautjes krijgen is nog veel leuker. De laatste tijd merk ik dat mijn cadeautjes erg in de smaak vallen. Waarom? Ik maak het persoonlijk.

Het begin

Op en vooravond van mijn bruiloft werd ik door één van mijn beste vriendinnen verrast met een grote mand. In die mand zaten allemaal spulletjes die met trouwen te maken hadden. Een dvd van “My best friends wedding”, een fotoboekje, chocola tegen de zenuwen en nog veel meer leuke dingen. Ik was geraakt… ze had erg haar best gedaan om mij een geweldig cadeau en avond te bezorgen.

Kom maar op!

Dat wilde ik ook! Ik vond het zo leuk om te krijgen, dus ben ik dat ook bij anderen gaan doen. Voor mijn neefje had ik een toet toet auto gekocht. Dit had ik verpakt in zijn lievelingspakpapier… mickey! Voor een vriendin had ik producten van rituals gekocht. Zij heeft net een nieuwe badkamer, dus de producten in een mooi mandje gedaan met twee handdoeken en kaarsjes.

De reacties

Nog steeds krijg ik van die vriendin te horen hoe leuk ze het cadeau vond. “Je hebt echt je best voor mij gedaan”. Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Ook voor babyshowers, geboortes en andere gelegenheden probeer ik er een leuk cadeau van te maken. Doorzichtig inpakpapier is mijn grote vriend! Alles mooi in een schaal of mandje maakt het helemaal af.

Tijdrovend?

Het is even een werkje, maar de reacties die ik krijg zijn het waard! Tuurlijk kost het soms een hoop tijd en soms heb ik er ook geen zin in….. maar dan denk ik aan die reacties. Het tovert een glimlach op mijn gezicht en ik ga gewoon weer aan de slag!

Leave your vote