Je kent het vast wel. In je vriendengroep of familie heb je er altijd minstens één: iemand die alles al heeft. Een cadeau verzinnen voor diegene is een ramp. In mijn geval is dat mijn vader. In je hoofd heb je al zes verschillende pakketjes met douchegel en parfum ingepakt, maar dat gaat niet werken voor hem niet werken. Zijn douchegels van twee jaar terug zijn nog niet op (geen grap). Laat je hersenen niet te hard kraken, maar check deze cadeautips voor een verwende papa!

Creatief cadeau 1: uitgebreid ontbijt

Liefde van een man gaat door de… je kent het wel. Verwen hem ‘s ochtends met een uitgebreid ontbijt op zijn verjaardag. Mijn vader is bijvoorbeeld helemaal gek op eieren. Afbakbroodjes en een zelfgemaakt sapje, het is onmogelijk dat jouw papa hier niet blij mee is. Oh en, vergeet niet voor jezelf een croissant extra te bakken, want dat heb je wel verwend na al het zwoegen en zweten.

Creatief cadeau 2: DIY-kaartjes

 

tags-verjaardag

kaart

Deze is voor als je het écht niet meer weet: DIY-kaartjes. Maak een klein ‘boekje’ aan een leuke strik en schrijf daar wat dingen op die je met jouw vader wil ondernemen. Koffie drinken, een stuk wandelen of een middag spelletjes doen: alles kan. Jouw papa kan de kaartjes bij jou inleveren als hij wil. Super origineel, leuk, makkelijk en geschikt voor een kleine portemonnee.

Creatief cadeau 2.0: DIY met een beetje hulp

Onderdeel van de DIY waarbij je een beetje hulp krijgt: laat via Greetz een aantal foto’s van jullie twee op een eigen ontwerp kaart plaatsen! Makkelijk geregeld én een extra persoonlijk cadeau. Ook hier kun je op de achterkant herinneringen ophalen én wat suggesties voor nieuwe herinneringen opschrijven. Nog leuker om dit samen met andere broertjes/zusjes te doen.

Actief cadeau: Actie ondernemen!

Oké, oké. Misschien is een rondje racen in de wagen van Max Verstappen nog iets te hoog gegrepen, maar je snapt het idee. De meeste mannen zijn dol op actie ondernemen. Wat dacht je van 20 minuten je eigen Audi R8 besturen?   Een cadeau waarbij hij ook echt iets kan doen, geeft een verwende papa een kick én een mooie herinnering. Toch liever ‘gewoon’ uit eten? Geef het een twist! Ga bijvoorbeeld uit eten op 135 meter hoogte. !

Succes met het vinden van een uniek cadeautje voor jouw verwende papa!

Leave your vote