Mmm.. iedereen houdt wel van een eitje bij het ontbijt. Tenminste, ik wel! Een simpel eitje zit er tegenwoordig niet meer in door alle leuke ei-gadgets. Ik heb voor jou de meest leuke gadgets op een rijtje gezet. Ook leuk als Moederdag cadeau of Vaderdag cadeau!

Ook zo’n vreselijke hekel?

Een heerlijk gekookt eitje. Jummie, maar voordat je kan genieten van je eitje moet je hem eerst pellen.. Wat bij de een hartstikke gemakkelijk gaat, vindt de ander maar een rotklus. Deze Egg Cracker kan je helpen. In een handomdraai pel jij je eitje en kan je er heerlijk van smullen.

Ei love you

Met deze eggpress maak jij de leukste eitjes klaar. Leuk en liefdevol want wie wil dat nou niet. Een ei in vorm van een hartje. Super handig als je je geliefde wil verrassen met een ontbijtje op bed of tijdens Moederdag of Vaderdag.

Misleid

Dit eierdopje is niet zo standaard als de meeste eierdopjes. Dit is namelijk een gebakken eierdopje. Dus zet jouw gekookt eitje in een gebakken eitje. Super makkelijk om iemand te misleiden of te foppen!

Een magnetron-ei

Ja het bestaat echt! Een magnetron-ei. Met deze handige gadget heb je alleen een magnetron en een ei nodig! Zet het ei in de houder, plaats hem in de magnetron en wacht geduldig een paar minuten af. Je eitje is klaar om gegeten te worden en wij kunnen je garanderen: net zo lekker uit de pan!

Foutje!

Als ik een ei kook, gaat het negen van de tien keer mis. Vaak vergeet ik hoelang mijn eitje moet koken en gok ik elke keer verkeerd. Maar met deze gadget is dat verleden tijd. Dit snufje geeft aan hoe hard je eitje is. Dus wil je een zacht of hard gekookt eitje? Heb je geen idee hoelang je daarop moet wachten? Deze gadget vertelt het je wel!

Leave your vote