Lekker koken is voor veel mensen een hele uitdaging. Je weet vaak niet waar je moet beginnen, het kost tijd en het kan compleet in de soep lopen. Om je op weg te helpen, hebben we deze kookboeken voor je op een rijtje gezet. Zo wordt koken weer leuk en kan iedereen een keukenheld worden! Ben jij al een ster in de keuken? Ook dan hebben we het perfecte kookboek voor jou.

Keukenkluns

Mislukken de ‘makkelijke maaltijden’ van 24kitchen al bij jou of heb je simpelweg geen ervaring met lekker koken? Dan is Jamie’s kookrevolutie perfect voor jou. In 24 uur leer je de basis van het koken. Ja, dat kan jij ook. Ben je benieuwd naar andere kookboeken van Jamie Oliver? Wij schreven al eerder over deze geweldige chef!

Kookboeken voor beginners

Heb jij wel ervaring met koken en wil je jouw eigen recepten in een echt kookboek zien? Ontwerp dan een persoonlijk kookboek. Een onwijs leuk cadeautje als je het mij vraagt, voor een vriend of vriendin die totaal niet kan koken. Een ander leuk idee is: als moeder een kookboek maken voor je kind die op zichzelf gaat wonen. Hij zal toch echt zelf aan de bak moeten, maar met mama’s recepten moet dat wel lukken.

Een zelfgemaakt kookboek: een onwijs leuk cadeautje als je het mij vraagt, voor een vriend of vriendin die totaal niet kan koken.

 

Taart, koekjes, cakejes

Ben jij een echte zoetekauw? Met Heel Holland Bakt van Linda Collister, maak je de lekkerste taarten en ander gebak in een handomdraai. Het boek is gebaseerd op de lekkere recepten uit de televisieserie Heel Holland Bakt. Beleef de serie dus helemaal opnieuw en maak, met een duidelijke uitleg en de beste recepten, de lekkerste gebakjes na.

Taarten van Abel

Het televisieprogramma Taarten van Abel is al jaren een begrip onder kinderen die iemand willen verrassen met een heerlijke taart. Is jouw kind helemaal gek van bakken maar zijn ‘grote mensen kookboeken’ nog een beetje te ingewikkeld? Verras hem of haar dan met Taarten van Abel van Siemon de Jong.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote