Er zijn maar weinig dagen waar ik zo tegenop zie als de verjaardag van mijn vader of Vaderdag! Ik houd van hem, ik gun hem het beste, maar hij heeft werkelijk alles al. Hij is net een kind dat al zijn speelgoed al heeft uitgepakt en dan wéér hetzelfde open moet maken. Elk jaar is het weer hetzelfde liedje: ik moet iets kopen en heb geen idee wat. Voor inspiratie speur ik graag het internet af (en doe ik natuurlijk inspiratie op bij Eenkadovoor.nl).

Ik heb een paar tips op een rijtje gezet waar echt élke papa blij mee is, ongeacht zijn leeftijd. Deze tips hebben mij deze week gered, ik hoop jou ook!

1. Dagje weg en drank

Elke papa houdt wel van een lekker drankje. In plaats van hem een pakketje biertjes te geven, geef je hem meteen een dagje uit. Bezoek, samen met je pap, de bierbrouwerij en kom alles te weten over het productieproces van het bekende Hollanse bier van Hertog Jan! De rondleiding is zelf inclusief 3-gangen keuzemenu!

2. Laat het hem toch maar zelf doen…

Heb je toch geen idee wat je moet geven? Een cadeaubon van Bol.com is altijd goed. Bol heeft een enorm assortiment waar jouw vader sowieso een leuk cadeautje voor zichzelf kan vinden. Mijn eigen papa heeft bijvoorbeeld uren gespeurd tussen alle boeken van Bol. Heeft hij liever verzorgingsproducten? Ook dat kan! Het jammere van de bon is wel dat je je vader een paar uurtjes kwijt bent aan de laptop (en hij de dag erna een uurtje voor de brievenbus ligt)!

Gefeliciteerd papa! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad. Daarnaast hoop ik dat jullie iets aan mijn tips hebben gehad!

Leave your vote