Het is vijf uur. Je hebt een lange dag op het werk gehad en bent het helemaal zat. Niet geheel onlogisch dat de moed je in de schoenen zakt als je bedenkt dat je nog iets moet verzinnen om te eten die avond. Als snel zal het neerkomen op ‘iets makkelijks’ zoals een diepvries pizza of een patatje van de snackbar op de hoek. En dat terwijl je in een korte tijd, met weinig middelen een hele lekkere én gezondere maaltijd op tafel kunt toveren. Vandaag ben jij de keukenprinses en niemand minder dan Jamie Oliver komt je daarbij helpen!

De basis

Ben jij een echt drama in de keuken? Met het kookboek; ‘De basis van het koken’, legt Jamie stap-voor-stap verschillende kooktechnieken uit waardoor jij de basis te pakken krijgt. Het boek  introduceert ‘koken in de zak’ en Aziatisch koken. Met het kookboek: ‘Jamie’s Kookrevolutie’, ben jij gegarandeerd binnen 24 uur omgetoverd van kluns tot keukenprinses óf prins! Dus is het morgen jouw beurt om te koken? Geen afhaalmaaltijden of magnetronmaaltijden meer. Met de skills van Jamie bereidt jij een sterren-waardige maaltijd!

15 minutes meals

Met ‘Jamie in 15 minuten’ gaat Jamie Oliver aan de slag met heerlijke maaltijden die allemaal gemaakt kunnen worden in 15 minuten. Met dezelfde kwaliteit en eenvoud als al zijn andere recepten leert hij je nu dat snel koken zeker niet onmogelijk is! Het kookboek “Jamie in 15 minuten”  bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel:  met minimale tijdsinspanning, maximale smaak!

Besparen met Jamie

Met het kookboek Besparen met Jamie’, kan je heerlijk koken terwijl je je geen zorgen hoeft te maken om je budget. Het kookboek staat boordevol tips voor verstandige, eerlijke en heerlijke low-budget gerechten. Bespaar met Jamie heeft maar liefst 120 recepten waarmee je eindeloos kunt variëren. Het boek is perfect voor jou in deze tijd van crisis en daarnaast is het kookboek een aanrader om cadeau te doen!

Leave your vote