Natuurlijk ben je hartstikke blij als je een cadeautje krijgt van jouw geliefde, maar vraag jij je soms wel eens af “waarom geeft mijn liefje dit cadeautje?” Wij hebben enkele redenen voor je opgesomd.

…Omdat hij het goed wil maken

Je herkent het vast wel; je hebt slaande ruzie gehad met je vriendje en hij komt na een dag aan met bos bloemen, doos bonbons of zelfs een mooi sieraad! Hij voelt zich schuldig en heeft wat goed te maken. Herkenbaar hé?! Het gebeurt zelfs bij celebrities! Zo kocht Ashley Cole een puppy voor de verjaardag Cheryl Cole, die toen net gescheiden waren. Ongetwijfeld met dubbele bedoelingen!

En er gaan ook geruchten dat Wayne Rooney zijn vrouw Coleen een borstvergroting cadeau deed, om de pijn na zijn overspel met een prostituee te verzachten. Mmm…. Of het cadeau de ruzie inderdaad goed maakt, dat ligt waarschijnlijk aan de ernst van de ruzie en de grootte van het cadeau!

… Omdat ze wat van je willen

Een cadeau kan ook een subtiele manier zijn om te zeggen, bijvoorbeeld dat ze iets van jou willen hebben. Dat je mee gaat naar die film waar je niet zo van houdt of dat je eindelijk dat klusje in de tuin gaat doen. Of zodat je de afwas voor een week doet. Redenen genoeg en misschien val je er wel voor

…Omdat je iets te vieren hebt

Een cadeautje omdat je jarig bent, omdat je 1 jaar samen bent. Omdat je geslaagd bent voor jouw examen, omdat je door een rotperiode gaat of juist omdat je iets te vieren hebt, meestal is dat de reden dat je iets cadeau krijgt! Superleuk dus, en ook geen enkele reden om achterdochtig te worden.

Leave your vote