Wijn is altijd een goed geschenk om te geven. Een fles wijn of een wijnpakket is een erg gangbaar en passend cadeau bij diverse gelegenheden. Je hoeft geen echte wijnkenner te zijn om een goede fles wijn te kunnen waarderen. Met wijn als cadeau geef je de ander een moment om te genieten cadeau. Wijn staat vooral voor het sfeervol samenzijn van mensen. Wie echt wil verrassen kan ook kiezen om eens een verrassend wijn gerelateerd geschenk te geven. Hier een aantal tips voor leuke wijncadeaus.

Wijn als persoonlijk geschenk

Wijn staat van oudsher al voor de liefde en waardering. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau met een persoonlijke twist, zou je misschien een persoonlijke boodschap of namen kunnen laten graveren in de wijnglazen. Ook een persoonlijke wijnfles laten maken, valt vaak goed in de smaak. Bedruk het etiket van de wijnfles met een  leuke tekst, grappige foto of een mooie boodschap. Hiermee creëer je een uniek cadeau voor de wijnliefhebber. Je kunt zelfs de wijnkist met jouw tekst laten bedrukken; helemaal origineel!

Samen genieten van wijn

Zoals eerder al benoemd staat wijn vooral voor gezelligheid en sfeervol samenzijn. Je kunt wijn ook geven als activiteit. Geef de ander een wijnproeverij cadeau, zodat jullie samen kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan wijnen.

Als je echt een gezellig samenzijn wilt hebben, is het een goed idee om de ander een high wine te geven.

Onder het genot van een paar glazen smaakvolle wijn en overheerlijke hapjes, kun je in alle rust bijkletsen. Of wat dacht je van een Workshop Wijn maken! Dat is ook geweldig om te doen.

Geef de kenner de juiste attributen

De echte wijnkenner wil optimaal genieten van wijn. Als je een wijnliefhebber een cadeau wilt geven, kun je kiezen uit leuke attributen die hij of zij kan gebruiken. Een decanteer set is dan een leuk cadeau om te geven. De wijn kan hiermee netjes en stijlvol worden uitgeschonken en staat ook nog eens erg chic. Ook en kleine wijnkoelkast  is een leuk cadeau om te geven, net als een wijnkoeler. Deze zullen als cadeau zeker gewaardeerd worden. Wijnaccessoires zoals een wijnstop, schenkhulp, mooie opener of druppelstop toevoegen aan een paar flessen wijn maakt een wijnpakket compleet. Het is ook leuk om al deze accessoires samen te geven in een stijlvolle doos.

Leave your vote