Eerst ben je een kleine kleuter op de basisschool, dan een brugpieper op de middelbare school. Vervolgens moet je een carrière uitkiezen en terwijl je met je hoofd in de boeken zit of misschien al afgestudeerd bent, ga je de grote stap maken. Het onvermijdelijke komt eraan…je stapt ‘onder moeders paraplu’ vandaan en gaat alleen de wereld in. Je gaat voor het eerst op jezelf wonen!

Happy Teapot van Blond

Geef een theepot van Blond Amsterdam cadeau! De theepot is van het servies From Asia with Love en brengt je teaparty volledig in oosterse sferen. De illustraties zijn ontzettend vrolijk en maken je oosterse teaparty helemaal af.

Cocktailshaker

Niets is leuker dan je eerste cocktailavondje organiseren! Deze leuke cocktailshaker helpt je hiermee goed op weg. Op de shaker zijn  5 cocktailrecepten afgebeeld. Geef de shaker cadeau, dat wordt gegarandeerd een geslaagde cocktailavond!

Peper&Zout Varken

Fleur je eettafel op met het schattigste peper-en zoutstel dat je ooit hebt gezien. De twee varkentjes hebben een roze en groene kleur en zijn enig! Natuurlijk mag zout en peper niet op de eettafel missen. Vandaar dat dit zoutstel van Cosy&Trendy een perfect cadeautje is.

Klik hier voor de leukste cadeaus voor je kersverse huisje!

Leave your vote