Voor sommige mensen betekenen hun huisdier net zoveel als hun kinderen. Deze trouwe, harige vrienden zijn het waard om verwend te worden., omdat zij zoveel vreugde bezorgen in ons leven. daarom verdienen ze soms iets extra’s, en natuurlijk niet alleen met Dierendag! Neem daarom eens een kijkje bij ZooBio.nl; hier slaag je zeker! Wij geven je alvast een aantal tips!

Waterspeelgoed

Zoveel honden, zoveel wensen; dat geldt ook zeker voor het speelgoed voor onze trouwe viervoeters. Zo heb je waterspeelgoed, wat vooral lekker in de zomer is natuurlijk. Hierbij kun je denken aan verschillende ballen, speciaal voor honden. Of wat dacht je van een zwembad, speciaal voor jouw hond. Het meest grappige wat wij hebben gezien is een Chill Out Floating bed, waarmee jouw hond heerlijk kan chillen op een soort luchtbed!

Snackspeelgoed

De naam zegt het al; snackspeelgoed is het beste van twee werelden voor honden! Wat dacht je van een speciale bad, waar je een hondenkoekje in kunt doen. Of een marathon bal, wat ook een combinatie is van een bal en een beloning. Het fijne hiervan is ook dat de tanden schoon worden en de adem fris! Er zijn trouwens nog veel meer leuke items.

Intelligentiespeelgoed

Als je merkt dat jouw viervoeter wel wat meer uitdaging kan gebruiken, neem dan eens een kijkje bij Intelligentiespeelgoed. Zoals het strategisch spel Trixie Turn around. Door het draaien van de elementen krijgt de hond de bedoeling; en daarom doen ze natuurlijk graag mee! Het spel is in twee moeilijkheidsgraden.  Nog uitdagender; een geheugenspel! Dit is natuurlijk voor echt gevorderden; maar het kan heel leuk zijn om dit met jouw hond te oefenen!

Mooie voederbak

Het zal jouw hond misschien niet zo heel veel uitmaken uit wat voor een soort bak hij zijn eten krijgt; maar als baasje wil je natuurlijk wel iets moois. Ga je voor een degelijke voederbak of een mooie van keramiek. Heb je ook wel eens aan een waterfontein gedacht? Dit doe je wel voor jouw vriendje! Hierdoor blijft het water fris en dat drinkt een stuk fijner!

 

Image Credits: Pexels.

Leave your vote