Is je zoontje binnenkort jarig? Dan wil je hem natuurlijk verrassen met leuke cadeautjes. Soms kan het best lastig zijn om wat leuks te verzinnen. Kinderen hebben tegenwoordig alles! Ben je op zoek naar een beetje inspiratie op het gebied van leuke cadeautjes voor jongens? Lees dan snel verder en gebruik de tips in deze blog!

Gadgets

Je kunt je zoontje al op jonge leeftijd kennis laten maken met gadgets. Je hebt namelijk veel gadgets die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Deze cadeaus zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op die manier kunnen ze alvast leren omgaan met elektronische apparaten. Kies bijvoorbeeld voor een digitale kindercamera, een multifunctionele wekker voor kinderen of een robothond die verzorgd kan worden. Is je kind al wat ouder? Dan kun je natuurlijk overwegen om hem een iPad of laptop cadeau te geven. Maak hier dan wel goede afspraken over.

Speelgoed

Houd je van wat meer traditionele cadeaus? Speelgoed is dan altijd goed! Er is heel veel jongens speelgoed te vinden dat leuk is om te geven. Je kunt dan heel veel verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld eens aan actiefiguren van z’n favoriete filmreeks. Natuurlijk heb je ook jongens die helemaal gek zijn van speelgoedauto’s. Die zijn niet heel duur, waardoor je er misschien meerdere cadeau kunt doen. Wil je echt uitpakken? Koop dan een op afstand bestuurbare auto!

Lezen

Lezen verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en dat is jammer! Je hebt heel veel goede schrijvers van kinderboeken. Laat je dan bij de boekhandel adviseren over boeken die geschikt zijn voor de leeftijd van je zoontje. Als je zeker weet dat lezen echt niet aan je kind is besteed kun je ook kijken of je leuke stripboeken kunt vinden. Door de populariteit van bijvoorbeeld Marvel-films zijn stripboeken weer helemaal terug van weggeweest.

Spelletjes

Het kan ook een goed idee zijn om spelletjes cadeau te doen. Zoek bijvoorbeeld eens een mooi bordspel uit; wie weet kunnen jullie die dan met het hele gezin spelen! Spellen zijn een goede manier om na school even lekker te ontspannen én je kunt er ook weer veel verschillende kanten mee op. Naast bordspellen kun je namelijk ook kiezen voor dobbel-, kaart- of geheugenspellen. Is je kind al een echte gamer? Dan kun je natuurlijk ook een spel voor z’n spelcomputer kopen en cadeau geven.

Vind je het moeilijk om iets te kiezen? Je kunt ook een activiteit cadeau doen wanneer er weer meer open gaat; een dagje naar het pretpark of naar NEMO in Amsterdam!

Leave your vote