7x ken je deze relatiegeschenken al?

 Veel bedrijven doen al aan relatiegeschenken; je kunt er namelijk veel extra zichtbaarheid voor je onderneming mee creëren. Daarnaast zal het je klantenbinding ook nog eens een flinke boost geven! Doordat veel bedrijven aan relatiegeschenken doen is het wel zo leuk als je opvalt met jouw gepersonaliseerde items. Benieuwd wat er te vinden is op dit gebied? Lees dan snel deze blog!

1.   Puzzels

Het personaliseren van relatiegeschenken van Maxilia gaat tegenwoordig soms verder dan alleen een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Sommige bedrijven kiezen er voor om een foto of andere afbeelding van de onderneming te gebruiken. Puzzels laten bedrukken is dan een leuke optie; deze kun je makkelijk voorzien van een foto en vervolgens heb je een origineel relatiegeschenk!

2.   Dopper

Wil je waterflessen inzetten als relatiegeschenk? Kijk dan eens of gepersonaliseerde Doppers iets voor je zouden kunnen zijn. Doppers zijn de duurzame waterflessen en zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal. Wanneer je hiervoor kiest laat je als bedrijf ook nog eens zien dat je duurzaamheid erg belangrijk vindt.

3.   Groeipapier

Nog een leuk duurzaam geschenk: groeipapier. Deze unieke kaart – die zaadjes bevat – kun je in de grond begraven en vervolgens zullen er bloemetjes gaan groeien. Een erg duurzaam én origineel relatiegeschenk dus!

4.   Brievenbuscadeau

Brievenbuscadeaus zijn originele giftsets die je kunt laten bezorgen bij je werknemers of zakenrelaties en die zo door de brievenbus passen. De brievenbuscadeaus kun je laten voorzien van verschillende thema’s, zoals ‘thuiswerken’, ‘strand’ of ‘lichaamsverzorging’.

5.   Powerbanks

Speel met je bedrijf in op de snelle digitalisering en voorzie je klanten van een gepersonaliseerde powerbank. Powerbanks met logo zijn een goede manier om je klanten en (potentiële) zakenrelaties te laten zien dat jij met je bedrijf meedenkt en ervoor zorgt dat zij nooit zonder batterij komen te zitten!

6.   Wijnfles

Wil je je relatiegeschenken graag feestelijk aanpakken? Overweeg dan eens om te gaan voor gepersonaliseerde wijnflessen als relatiegeschenk. Je kunt dan de flessen laten vormgeven met een zelf ontworpen etiket. Wil je het nog grootser aanpakken? Dan kun je ook hele wijnkistjes laten customizen zodat je die aan je klant kunt geven!

7.   Tony Chocolonely

Ben je op zoek naar een smakelijk relatiegeschenk? Dan kunnen gepersonaliseerde Tony Chocolonely-repen wat zijn voor jouw onderneming. Deze verantwoorde chocoladerepen laten zien dat je bedrijf graag wil bijdragen aan een betere wereld en je voorziet je klanten en zakenrelaties van iets lekkers om te eten. Daarnaast kun je je personeel er ook nog eens mee in het zonnetje zetten!

Leave your vote