Hoewel het hartstikke gezellig is dat de feestdagen steeds dichterbij komen (yay, cadeautjes!), vind ik het maar niks dat de zomer voorbij is. Natuurlijk zit ook ik binnenkort met een bakje pepernoten, onder een dekentje op de bank kerstliedjes te luisteren, maar nu nog even niet. Voor nu fantaseer ik over een Indian summer. Ik ging daarom op zoek naar 5 cadeautjes die je jezelf of iemand anders cadeau kunt doen (zomaar) om het zomergevoel nog even vast te houden.

  1. Haal het zonnetje in een potje in huis

Wie zegt dat je in het najaar niet lekker met een bruin tintje het natte herfstweer kunt trotseren? Natuurlijk kun je een abonnementje nemen bij de zonnestudio, maar zon in een potje is geZONder. Je lichaam is inmiddels bedekt onder een steeds dikker wordende laag kleding, dus aan een zelfbruiner voor het gezicht heb je genoeg.

  1. Waan je op een Caribisch eiland

Meerdere malen per jaar op vakantie kunnen gaan is een enorme luxe! Wil je in de herfst nog een keertje naar de zon? Dan moet je al een stukje verder reizen dan in de zomer. Het Caribisch gebied is enorm populair, maar o zo prijzig. Waan jezelf op een prachtig eiland. Hang een zomerse poster in je kamer of ga zelfs voor een tropisch fotobehangetje. Dan zit je ook in de herfst thuis op een zomers eiland.

  1. Aan de slag met je vakantiefoto’s

Het uitzoeken van m’n vakantiefoto’s stel ik altijd uit. Deels omdat het veel tijd kost, maar ook omdat het stiekem veel leuker is om in de herfst nog eens flink na te genieten van je zomervakantie. Ga je in de weer met je vakantiefoto’s, dan is dat een zomerse middag gegarandeerd! Maak een mooi vakantiefotoboek, laat je mooiste vakantiefoto afdrukken op hout, aluminium of een ander hip materiaal óf laat een telefoonhoesje maken met je favoriete vakantiefoto, zodat je er de hele dag naar kunt kijken.

  1. Dit ruikt naar zomer

Wat is jouw zomergeurtje? Wat doet je aan je laatste vakantie denken? Is dat die ene body butter van The Bodyshop of juist de geur van citronellakaarsen? We hebben allemaal herinneringen bij geurtjes. Haal desnoods de zonnebrand weer uit de kast, alleen omdat het zo lekker zomers ruikt!

  1. Shake it up

Cocktails schreeuwt zomer toch? Want hoeveel cocktails drink je nou eenmaal in de kou? Een Irish Coffee is dan vaak veel aantrekkelijker. Schud dit najaar nog flink wat cocktails (misschien zonder ijsklontjes omdat het al koud genoeg is) voor een zomergevoel in de herfst. Met een cocktailpakket ben je in een keer klaar. Glazen, een shaker en zelfs recepten, alles zit er in. Salsamuziekje erbij: wedden dat je hier blij van wordt?

Wat doe jij om het zomergevoel vast te houden? Ik ben heel benieuwd of je nog tips voor me hebt. Alles voor een beetje extra zomergevoel is meer dan welkom!

Leave your vote