De spannendste tijd van het jaar is bijna aangebroken! Voor alle lieve kindertjes staan er een hoop leuke cadeautje te wachten om uitgepakt te worden. Wat zal er dit jaar allemaal bij zitten? De Sint is met zijn pieten al druk bezig geweest om alle presentjes in de stoomboot te plaatsen en ook de Kerstman bereidt zijn slee voor. Er wordt al verklapt dat er heel veel leuke HEMA cadeautjes tussen zitten. Het is natuurlijk vreselijk moeilijk kiezen tussen al dat moois. Stel daarom alvast een cadeaulijstje samen. Inspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje bij HEMA, want hier vind je de leukste kindercadeaus!

Dino

Dinosauriërs zijn al miljoenen jaren uitgestorven maar blijven nog altijd populair onder kinderen. Voor alle kids die gefascineerd zijn door deze bijzondere dieren heeft HEMA heel wat leuk dino speelgoed. Zo zijn er onder andere 3D puzzels, maskers, magneetjes, stencilboeken, spaarpotjes en is er een zaklamp met dino sjablonen. Roar!

Veggie

Groente en fruit zijn nog nooit zo leuk geweest! HEMA heeft binnenkort super schattig veggie speelgoed in het assortiment. Zo zijn er onder andere lieve veggie knuffels, kleurboeken, stiften, pennen, strijkkralen, stickers, sleutelhangers en spelletjes. Er is zelfs een DIY armband met vrolijke veggie bedeltjes.

De Dino en Veggie collecties zijn vanaf 13 november verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.nl.

Pluche

Knuffels worden vaak de grootste vrienden van je opgroeiende kind. Vaak hebben kinderen vanaf hun eerste maanden al die ene knuffel waarmee ze werkelijk onafscheidelijk zijn. HEMA heeft daarom de liefste knuffels van de beste kwaliteit: gemaakt om  kinderen jaren en jaren te vergezellen. Erg leuk zijn de vinger en hand poppen. Piet, Sint en zijn paard zitten – naast vrolijke dieren, prinsessen en Vikingen – nu ook in het assortiment. De deurpoppenkast maakt het theater compleet. Nieuw is het unicorn hobbelpaard. Deze is ook als stokpaard verkrijgbaar.

Houten speelgoed

Speelgoed van hout blijft een klassieker; door het stevige materiaal kan er generatie op generatie mee gespeeld worden. De eenvoud, geur, gewicht en het geluid zorgen ervoor dat kinderen gestimuleerd worden om hun fantasie en zintuigen te gebruiken. HEMA heeft dit najaar veel nieuwe houten speelgoed in het assortiment. Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Een mooie aanvulling in elke speelhoek.

Warme pyjama’s

De dagen worden donkerder, buiten wordt het kouder. Tijd om de open haard te stoken en liedjes te zingen voor de feestdagen; het liefst met een kop warme chocolademelk erbij. Voor kids de perfecte periode om lekker in hun warme pyjama’s rond te lopen. Voor deze genieters heeft HEMA de lekkerste pyjama’s: van onesies, badjassen, pantoffels tot aan kerst pyjama’s. Ook heerlijk warm zijn de nieuwe Kerst sweaters. Om het nog leuker te maken zijn er vrolijke figuurtjes om op de DIY kerstrui te pinnen.

For mini

Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een collectie met vrolijke dierenkoppen. Zo zijn er mini koffertjes, klokken, muurstickers, vaantjes en bamboe servies setjes verkrijgbaar. Ter gelegenheid is er ook bamboe kinderservies met Kerst dessin. Enig zijn de eerste moment kaarten. In deze set zitten bijvoorbeeld kaarten voor de eerste keer doorslapen en de eerste keer een hapje. Daarnaast is er een meetlint om de groei bij te houden en zijn er tandenpotjes waar gewisselde melktanden in bewaard kunnen worden.

 

Image Credits: Hema.

Leave your vote