Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net verhuisd is, is gaan samenwonen of misschien gewoon een hele thuis makeover heeft gehad? Verras hem of haar met de opruimbox MyBox, van Leitz. Ideaal om alles netjes op te bergen; zodat het ook netjes blijft!

Design opruimboxen

MyBox van Leitz zijn echte design opruimboxen, ze zijn echt mooi. En… iets wat minstens even belangrijk is, ze zijn gewoon handig! De grootste box is groot genoeg voor A4, zodat je er gemakkelijk tijdschriften of los papier in kunt doen. De boxen zijn er in veel verschillende maten; waardoor je goed kun stapelen. Uiteraard past alles op elkaar, zodat het netjes en overzichtelijk blijft.

Gebruik ze overal

Het meest voor de hand liggend is het misschien om de boxen op kantoor of in de studeerkamer te gebruiken. Ze passen ook prima in de keuken, slaapkamer of badkamer! Ze zijn namelijk waterafstotend en het kunststof is ook heel makkelijk om schoon te houden.

Onze ervaring

Wij hadden het geluk dat wij zelf een setje mochten proberen enne… wij zijn overtuigd! Natuurlijk ruimen de boxen zichzelf niet in, maar verder is het heel makkelijk. Iedereen gebruikt het weer anders en dat maakt het helemaal bijzonder. Let op: laat zien hoe jij de Leitz MyBox®  gebruikt en je maakt kans op een nieuwe iPhone 8. Echt! Deel jouw foto via Instagram en gebruik de hashtag #LeitzMyBox. Alle deelnemers maken kans op het winnen van de nieuwe iPhone 8. Ga naar Leitzworld op Instagram voor meer informatie en inspiratie.

 

Image Credits: My Box Leitz, Leitz My box.

Leave your vote