Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig hoe grote sterren een echt feestje maken van hun baby shower? Ik echt wel. Ik heb daarom de leukste baby showers uitgezocht van de afgelopen jaren. Ik ga wat meer vertellen over die van Victoria Beckham (2011), Jessica Simpson (2012) en Amber Rose (2013).

Victoria Beckham

We kennen haar allemaal, Posh Spice, de vrouw van David Beckham.. Victoria Beckham! Zij werd een paar jaar verrast met een baby shower. Ze was toen zwanger van haar allereerste dochter. De baby shower werd georganiseerd door Eva Longoria en Ken Paves. Tijdens de baby shower had ze grootste lol. Iedereen maakte namelijk een jurk van toiletpapier, hilarisch! Victoria’s jurk werd zelfs voorzien van een bijpassend hoofdstuk.

Aan het einde van de dag plaatste Victoria “Zo’n geweldige dag!!! Ontzettend bedankt @EvaLongoria en @KenPaves dat jullie zulke fantastische vrienden zijn. Baby Showers zijn zo leuk!!!!! xvb” op Twitter.

Jessica Simpson

Jessica Simpson had een geweldig thema voor haar baby shower: roze en geel. Het thema was erg toepasselijk voor haar dochter. De baby shower was kindvriendelijk, omdat veel van haar vrienden ook de kinderen meebrachten. Jessica was erg verwend aan de cadeaus te zien. Ze kreeg tonnen aan giften die meestal verpakt waren in roze cadeaupapier en dozen.

Amber Rose

Het ex-fotomodel en vriendin van rapper Wiz Khalifa, Amber Rose gaf begin dit jaar nog net op tijd een baby shower. In Amerika is dit immers traditie, dus ze kon echt niet achterblijven. Het feestje had als thema blauw, dus alles moest blauw zijn: blauw eten, blauwe versieringen en iedereen moest in het blauw verkleed gaan. Amber Rose straalde in een kleurrijke jurk die perfect past bij haar persoonlijkheid.

De celebrities pakken het dus eigenlijk hetzelfde aan als wij allemaal. Het gaat erom dat het een gezellige middag wordt met heel veel cadeaus.

ebook

Leave your vote