We houden allemaal van koopjes. We lezen reclamefolders en wat betreft de laatste acties en sale zijn we altijd up-to-date. Het is zó last year om daar nog geheimzinnig over te doen! Vandaag is het afgelopen met de geheimen: wij houden van koopjes, omdat we niet altijd veel te besteden hebben. Dit keer hebben we de allerleukste budgetcadeaus voor jouw beste vriendin voor je uitgezocht!

Klein maar fijn!

Natuurlijk wil je jouw beste vriendin in het zonnetje zetten en een onvergetelijk cadeautje geven. Je wilt uitblinken met jouw gift maar geloof me, het hoeft echt geen mega groot kado te zijn. Juist een kleinigheidje met een grote betekenis maak je haar erg blij! Kies bijvoorbeeld eens voor een heel persoonlijk cadeautje zoals een geluksmuntje of een sieraad.

En ja, dat kan ook met een budget! In deze shop vind je namelijk superleuke sieraden voor een zeer scherpe prijs en zo’n mooi geluksmuntje koop je al vanaf €5,95.

Voor altijd!

Het belangrijkste van het cadeau voor jouw vriendin is dat ze er ook echt iets mee gaat doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het na haar verjaardag in de prullenbak belandt. Kies dus een cadeau waar ze iets aan heeft en waar ze lang plezier van kan hebben.

Weet je wie haar favoriete artiest is? Koop dan een leuke CD! Deze zijn vaak verkrijgbaar voor ongeveer tien euro. Zo denkt ze aan je als ze de CD afspeelt. Toch iets te duur? Houd deze aanbiedingen dan in de gaten. Op dit moment loopt er een actie waarbij je op dit moment maar liefst drie CD’s uitzoeken voor maar 25 euro. Als je het mij vraagt een hele leuke actie met als extraatje: je hebt in één klap drie cadeautjes voor de komende verjaardagen óf je houdt de andere CD’s lekker zelf.

Ook met bijvoorbeeld make-up maak je jouw vriendin blij! Hier heeft ze echt iets aan en ze kan hier lekker lang mee doen! Pluspuntje voor jou: er is genoeg make-up verkrijgbaar onder de tien euroNaast de andere leuke acties zijn er ook make-up aanbiedingen bij Bol.com. 2+2 gratis op alle L’Oréal Paris bijvoorbeeld! Deze acties wisselen redelijk vaak dus houd de aanbiedingen in de gaten!

Goedkoop cadeau vriendin

Een andere manier om goedkoop aan een cadeautje te komen is via veilingen. Hier vind je de allerleukste dagjes uit zoals naar een pretpark, dierentuin of een sauna. Als je op het juiste moment biedt, kun je heel veel korting krijgen! Ook via Groupon vind je soms leuke aanbiedingen, al moet je wel even op de voorwaarden letten!

 

Leave your vote