Een tijdje geleden stond de postbode ineens voor de deur, leuk! Onze postbode is sowieso een leuke vent en meestal brengt hij ook nog leuke pakjes. Die dag was er dus ook een pakketje, maar niet voor mij. Nou ja, eigenlijk wel voor mij, maar ik mocht het niet open maken. He? Maak ik je al nieuwsgierig?

Moederdagcadeau

Het pakje bevatte namelijk een kado’tje voor mij… mijn moederdag cadeau om precies te zijn! Mijn man had mij al gewaarschuwd: niet in mijn e-mailbox kijken en als het pakketje komt, niet open maken. Mmm… blijkbaar kent hij mij al een beetje.
En daar was het pakketje dan. De afzender stond er natuurlijk wel op, een webwinkel die ik wel ken. Maar wat er in zou zitten? Echt geen idee! En, als ik heel eerlijk ben, kan ik daar niet zo goed tegen. Het zou nog een aantal dagen duren voordat het Moederdag was, en wat duurt het dan nog lang tot zondag. Ik hoop serieus dat ik niet per ongeluk in zijn mailbox terecht kom.

Op onderzoek uit

Oké, niet in de email kijken en het pakketje niet open maken. Dat heb ik beloofd. Maar verder heeft hij niets gezegd! Dus ik ga toch even stiekem kijken op de website die als afzender wordt genoemd. De website is overigens Bol.com… en wat staan daar veel producten! Mijn gedachten dwalen een beetje af bij de producten. Er zijn zoveel rubrieken; wat zou ik toch krijgen? Er is geen beginnen aan, dat raad ik nooit! Dus ik ga toch weer even terug naar het pakketje en bekijk het nog even goed. Als ik een beetje schud, hoor ik dan wat? Ja, het beweegt, het is dus kleiner als de doos waar het in zit. Echt veel wijzer word ik daar niet van.

Verrassing

Ineens valt het kwartje; ik moet het ook helemaal niet willen weten! Die jongens willen het als verrassing geven en dat is ook het leukst. Dus hup, het pakketje zet ik uit het zicht, ik hoef mijzelf natuurlijk ook niet onnodig nieuwsgierig te maken. En toen het eindelijk zondag was, kwam eindelijk HET kado tevoorschijn. Wat een heerlijke verrassing. En wat het was, ja, dat hou ik voor mezelf.

Kunnen jullie dat: je nieuwsgierigheid bedwingen als je weet waar je moet zoeken?

Leave your vote