Ach, als je zoveel geld hebt als een superster a la Beyonce, dan geldt toch echt: the sky is the limit. Zwijmel mee als wij een paar van de extravagante cadeaus nader bekijken. Celebrity cadeaus: soms gaat het te ver.

Doe mij die maar

I G G Y ofwel Iggy Azalea, bekend van hit Fancy, heeft afgelopen december flink in haar buidel getast voor vriendje Nick Young. Hij kreeg namelijk van de blonde een 1962 Chevy Impala. Deze auto’s worden verkocht voor zo’n 100.000 dollar. Zakcentje dus.

Ehm.. wat?!

Ben Affleck gaat een stapje verder en gaf toenmalige verloofde Jennifer Lopez een met diamanten versierde toiletbril. Voor 105.000 dollar. Ja, als je billen zijn verzekerd voor 300 miljoen dollar dan zijn normale toiletbrillen echt niet geoorloofd.

Queen Blue

Toen de kleine Blue Ivy geboren werd, kon bff Kelly Rowland natuurlijk niet met een simpele luiertaart aankomen. Dus wat deed ze? Ze kocht een badkuipje versierd met Swarovski-steentje ter waarde van 4.700 dollar. Zo wordt Blue echt blinkend schoon.

Populair: badkuipen

Legendarische bokser Mike Tyson – die slissende met een tatoeage op zijn voorhoofd – heeft voor zijn ex-vrouw Robin Givens een badkuip gekocht voor een kleine 2 miljoen dollar! Moet wel een hele luxe badkuip zijn geweest.

Leave your vote