Ik weet niet hoe jullie inpakskills zijn maar die van mij zijn best dramatisch. Eerst weet ik nooit op tijd het perfecte cadeau te vinden (wat nu met eenkadovoor.nl helemaal over is natuurlijk!). En vervolgens gaat het inpakken ook nog mis.

Het perfecte cadeautje

Het drama begint altijd met het zoeken naar het juiste cadeau. Omdat ik ook een ontzettende twijfelaar ben qua cadeaus, kies ik uiteindelijk altijd pas op het laatste moment het cadeautje uit. Bovendien wil ik het cadeau vaak zelf inpakken. Dat maakt het cadeau iets persoonlijker. Dit laatste wil nog wel eens de nodige frustraties met zich meebrengen, aangezien mijn inpakskills niet de geweldigste zijn. En dat is nog zacht uitgedrukt! Dan moet vaak de echte drama nog beginnen.

Fout cadeaupapier

In de laatste week voor kerst moest ik last minute een cadeau voor een vriendin uitzoeken. Na lang twijfelen werd het, vanwege de tijdnood, toch een parfumsetje. De winkel wilde deze inpakken waarvoor ik vriendelijk bedankte. ‘Ik doe het zelf.’ Na het kopen van het cadeautje moest ik nog de standaard kerstinkopen kopen doen.

Toch een smile

Uiteindelijk vergat ik op zoek te gaan naar mijn oh, zo bijzondere cadeaupapier.
Dilemma 1: Ik moest het cadeautje inpakken met het cadeaupapier dat ik nog thuis had liggen; Roze cadeaupapier met afbeeldingen van alle Disneyprinsessen! Dat was balen. Ik besloot het cadeautje hier toch mee in te pakken.
Dilemma 2: ik had geen doorzichtige plakband meer, en moest het cadeaupapier plakken met bruine tape! Jaaa, hoe gênant.
Gelukkig was het cadeautje voor een hele goede vriendin, die me inmiddels al wel heel goed kent. Zij kon er gelukkig nog wel om lachen. En het cadeautje vond ze geweldig!

Ook een gênant inpakmoment gehad? Ik hoor het graag!

Leave your vote