Ben jij bijna jarig? En heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen met je feestje voor je vrienden. Dan kan ik je helpen! Voor jou heb ik de vijf leukste tienerfeestje op een rijtje gezet. Op zoek naar kinderfeestjes? Wij hebben ook een artikel over de top vijf leukste kinderfeestjes

5. Chefkoks

Het is natuurlijk onwijs lekker om je zelfgemaakte maaltijd te koken en daarna op te eten. Maar je kan ook aan al je vrienden en vriendinnen vragen om allemaal iets lekkers te maken. Zo krijg je een hele tafel vol met allerlei lekkere hapjes. Wedden dat deze maaltijd de lekkerste wordt in je hele leven!

Tip: Bespreek van tevoren wat iedereen gaat maken, je wilt natuurlijk niet dat iedereen straks een toetje meeneemt.

4. In het donker

Voor degene die ons langer volgen en onze blog vaak lezen. Wij hebben het zelf al twee keer gedaan met het team, weet jij al wat? Glow golven! Het zorgt voor een spanning tussen de spelers want de grote vraag is wie gaat er winnen en wie moet het onderspit delven. Het glowgolven is niet alleen leuk vanwege de competitie, maar ook omdat het geheel in het donker is met felle lichtgevende kleuren. Ideaal voor een echt geslaagd tienerfeestje!

 

3. Je eigen bioscoop

Een filmmarathon met de allerleukste films van nu. Lekker op de bank of de hele kamer vol matrassen met een lekkere bak popcorn erbij! Jummie en wat een hoop plezier. Maak van je filmavond een filmnacht, je bent tenslotte oud genoeg om voor een keertje op te laat op te blijven. Laat iedereen zijn slaapspullen mee nemen en je hebt de volgende ochtend net zoveel plezier als die avond daarvoor.

2.Schaatsen

Als je in de winter jarig bent, is dit een super idee! Met z’n allen schaatsen en daarna genieten van een lekkere kop warme chocolademelk. Ben je in de zomer jarig? Dan kan je natuurlijk gaan rolschaatsen of naar de rollerdisco!

1. Dansen tot je niet meer kan

Muziek, lekkere limonade en een hoop mensen. De drie ingrediënten voor het perfecte feestje. Voordat het feestje begint kies je de muziek uit samen met je vader of zet je favoriete cd op. Maak de kamer donker zodat het op een echte disco lijkt en deze vrolijk gekleurde led-lampjes maken het af.

Leave your vote