Het was fenomenaal, sportief, lachwekkend, serieus. We hebben talenten ontdekt en we weten ook wie er niet meer naar de microfoon moet grijpen. Maar wat was het een feest! De allereerste bloggersdag van eenkadovoor in Capelle aan den IJssel.

Klaar voor de start

Onze keukenprinsesjes hebben hun krachten gebundeld en zorgden voor een heerlijke soep met allerlei lekkere sandwiches om de dag mee te beginnen. Een goedgevulde maag is noodzakelijk voor het sportieve deel dat ging komen. Na het voorstelrondje, kom soep en de hint ‘in het donker’ gingen we naar het fanatiekste deel van de dag: GLOWGOLF!

Twee teams: het roze en het blauwe team streden om een felbegeerde prijs, een houten horloge van Timeforest. Het ging er heet aan toe, de golfballen vlogen in het rond en kwamen op verkeerde banen terecht. De concurrentie was moordend – en we bedoelen letterlijk: de sticks werden rechtstreeks in het oog van de tegenstander geduwd.

Gelukkig sloten we het uitje af zonder kleerscheuren en begaven we ons naar de karaokekamer (dit hoort ook bij het arrangement van glowgolf) met een heerlijk koud drankje. Zonder gene besloten we de microfoon te pakken en zongen in duetten de longen uit ons lijf. En nee, we gaan geen video’s hiervan uploaden. Hoe goed we ook zijn.

Eten, brainstormen en goodies

Eenmaal terug op het kantoor was het tijd voor een serieuze brainstormsessie. Hoe kunnen wij het online magazine verbeteren? Onze bloggers gaven goede feedback, waren kritisch en alle advies was welkom. Daar gaan wij mee aan de slag, dames!

We konden natuurlijk niet weggaan zonder een review met z’n allen te maken. Wie het snelst een ‘magische’ vaas opzette en naar het kantoor bracht, was de winnaar van de review. Houd onze site in de gaten voor de review van de plastic vaas.

Het zit wel snor!

En dan misschien wel het leukste gedeelte van de dag: de goodiebags. Zorgvuldig samengesteld, om zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de bloggers, zijn alle geweldige kado’s uitgedeeld. Een kleine greep van de goodies (om jullie jaloers te maken): een panda bowl , een schrijfveer, tegoedbon voor een gepersonaliseerde ballon, hele hippe tassen en nog veel meer.

Maak je geen zorgen: wij gaan ieder kado zorgvuldig analyseren en onze lezers van een review voorzien.

Wij willen alle sponsors van de goodiebags bedanken voor de bijdrage van de leukste producten!

Megagadgets.nl
Kadovoorjou.nl
Ditverzinjeniet.nl
Iemandverrassen.nl
Printcandy.nl
Timeforest.nl
Trendycadeaushop.nl
Sokken.nl
e-Gift4you.nl
Kadogalerie.nl
Greetz.nl

 

bloggersdag2

bloggersdag3

Leave your vote