Wil je iets geven dat echt Hollands is? Of wil je buitenlandse mensen verrassen met iets Hollands dat leuk en grappig is? Deze typisch Hollandse kadootjes zijn een ode aan ons kikkerlandje.

1. Beepegg Delfts Blauw

Weet jij ook niet wanneer je eitje nu zacht, medium of hardgekookt is? Met deze eierwekker kun je dit op een Hollandse manier te weten komen. De wekker zingt drie Hollandse liedjes zodat jij bij elk liedje weer hoe ver je ei is. De Delfts blauwe kleur zorgt ervoor dat het nog Hollandser worden.

2. Hollandse tegel

Bij deze lijst kan een tegeltje met tekst natuurlijk niet ontbreken. Met zijn delfts blauwe kleur is hij op en top Hollands. Op de website kan je zelf je tekst toevoegen. Zo maak je hem nog persoonlijker.

3. Hollandse muismat

Deze muismat kan je zelf zo Hollands maken als dat je zelf zou willen. Met een mooie foto of delfts blauwe plaatjes. Een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

4. Een ladybag

Met deze gezellige navy ladybag kom je lekker hollands over. Deze stevige tas met de afmeting 35×40 heeft een typisch Hollandse afbeelding.  Op beide kanten van de tas staat een mooie afbeelding. Hollandser kan niet.

5. Beerbird

Kip op een bierblikje. Wij, Hollanders, drinken bier en houden ervan om lekker een kipje roosteren op de bbq. Met dit cadeau kan je beide combineren. Met de beerbird kun je op een gemakkelijke manier een lekkere kip klaar maken. Metr behulp van het receptenboekje, die erbij wordt geleverd, kun je leuke en afwisselende gerechten maken. De beerbird is bruikbaar in de over of op de BBQ.

6. Choco tegel

Ik ben dol op chocola en met deze tegel kan je iets typisch Hollands en iets lekker cadeau doen! Twee kadootjes in één! Je kan de tekst of de spreuk zelf invullen. De tegel weegt ongeveer 220 gram en de chocola is de echte Callebaut.

Leave your vote