Iedere week hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen. En daarbij zijn wij benieuwd naar jouw reactie! Iedere maand verloten wij een kadobon van Bol.com onder alle reacties; ook altijd leuk! We zijn benieuwd naar jouw mening!

Kado voor jezelf

Als je op internet op zoek bent naar een geschikt cadeau voor iemand anders, eindig je meestal met een product extra in je winkelmandje. Want ja, je kunt niet achterblijven. Je hebt het dan ook echt nodig. Als je het pakketje dan ontvangt, is het eigenlijk een kado voor jezelf – het extra product dat je hebt besteld. Maar kan dat wel: jezelf een kado geven?

Voor mij, mij, mij

Een cadeau wordt als volgt beschreven:  (het; o; meervoud: cadeaus; verkleinwoord: cadeautje1. geschenk: iets cadeau geven als geschenk. Iemand iets geven als geschenk, dus niet jezelf. Maar eerlijk is eerlijk: jij weet wat je graag wilt en waarom zou je dat dan niet zelf bestellen. Wie wil er wachten totdat iemand anders eindelijk bedenkt dat jij een cadeautje verdient?

Vraag van de week

Daarom hebben wij deze de vraag van de week:

[bctt tweet=”Is het oké om jezelf een kado te geven?”]

Leave your vote